En stor dag för Betting.se, men en än större dag för Facebook när vi går live med våran nya Facebook-grupp, Betting.se - Mer än bara speltips!

Precis som namnet antyder så kommer alla medlemmar i gruppen kunna ta del utav så mycket mer än bara speltips, vi går hela vägen och erbjuder allt ifrån exklusiva kampanjer till intressanta podcasts med experter i studion. I gruppen är tanken att du som medlem kan skapa intressanta diskussioner kring allt som rör sport och betting, delta i tävlingar, läsa de senaste speltipsen men också bidra med egna analyser och förhandstips.

 

Mer än bara speltips

Till skillnad från konkurrenterna så erbjuder Betting.se, både via sajten och Facebook, ett innehåll med så mycket mer än endast speltips. Du hittar exklusiva tävlingar endast för Facebook-medlemmar, sylvassa analyser och livliga diskussioner rörande speltips. För att krydda det hela så kommer det även publiceras en hel del media-innehåll i form utav podcasts och videos där vi experter och icke-experter går igenom speltips och andra sportnyheter.

Bjud in dina vänner

Ju fler medlemmar desto större tävlingar kommer att anordnas, därför ska du se till att bjuda in alla dina vänner till att vara med i den enda självklara speltips-gruppen. Var med och gör Betting.se till sveriges största betting-community med dagliga speltips, aktiva diskussioner och andra fördelaktiga förmåner. Genom att gå med i Betting.se - Mer än bara speltips så försäkrar du dig om att inte missa något utav det viktigaste som händer på sajten.

 

Gå med och bjud in dina vänner här!