Skid-VM har precis dragit igång och som en av huvudsponsorerna för mästerskapet har Unibet slagit på stort. Fram tills den 17 februari pågår alpina skid-VM i Åre och trots att du inte befinner dig tävlandes i skidbacken kan du ändå bli en stor vinnare i mästerskapet då du har chansen att vinna en skidresa till ett värde av 25,000 kronor. Extra intressant blir kampanjen då du själv väljer vart du vill åka. Logga in på ditt konto hos Unibet idag för att ta del av kampanjen.

Betta på skid-VM hos Unibet idag

Vinn en skidresa värd 25,000 kronor

När skid-VM nu är igång i Åre har du chansen att vinna en skidresa värd 25,000 kronor. Detta då Unibet är en av huvudsponsorerna till evenemanget. Du kan själv välja vart din skidresa ska bli av. Vill du åka till franska alperna är Chamonix eller Val d'Isere bra alternativ eller varför inte åka över atlanten till Aspen i Colorado? Du kan också välja svenska fjällen och Åre. Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

* Logga in på ditt konto hos Unibet
* Anmäl dig till kampanjen
* Placera ett spel för 100 kronor eller mer på alpina skid-VM i Åre
* Oddset måste vara minst 1,40

Boostade vinster under mästerskapet

Förutom att du har chansen att vinna en skidresa värd 25,000 kronor genom att placera ett bet på 100 kronor eller mer, har Unibet kryddat till mästerskapet ytterligare. Spelbolaget erbjuder dig att boosta ditt eget odds på alla event under skid-VM, inklusive super G, störtlopp, slalom och alpin kombination, självklart både på herr- och damsidan. Såväl nya som gamla kunder som inte tagit emot ett bonuserbjudande från Unibet under 2019 har möjligheten att ta emot ett bonuserbjudande. Bli medlem idag och njut hos ett bettingbolag med ett riktigt bra utbud av odds på skid-VM och mycket annat.