Med 45 av 48 matcher spelade så börjar sommarens EM i Frankrike nu gå mot sitt avgörande. Blir det hemmanationen som plockar hem sitt första mästerskapsguld sedan EM 2000 eller ska kanske Portugal med Cristiano Ronaldo i spetsen gå hela vägen? Frågorna är många men snart vet vi, läs vidare för att få en sammanfattning av de mest spännande spelen såhär innan den stora finalen!

Först ut är Portugal – Wales på onsdag, en match som till stor del handlar om de båda storstjärnorna Cristiano Ronaldo och Gareth Bale. Vem utav de två Real Madrid-spelarna kommer att säkra en plats till finalen den 10:e juli med sitt respektive lag? Oddsen, hämtade ifrån Betsson visar att Portugal är klara favoriter till att vinna men räkna inte bort Wales som imponerat stort i mästerskapet.

Portugal                              2.24

Oavgjort                              3.05

Wales                                   4.05

 

Matchbilden i matchen känns relativt klar så här på förhand. Portugal, som är det klart bollskickligare laget, kommer att föra spelet och hela tiden försöka hitta ytor bakom det mycket kompakta walesiska försvaret. Det gäller för spelare som Nani, Cristiano Ronaldo och det unga stjärnskottet Renato Sanchez att hela tiden försöka skapa oreda i försvaret.

Då Wales till största del kommer att få ägna sig åt försvarsspel i matchen så är det inte alls omöjligt med en del gula kort. Här är oddsen på att några utav Wales spelare drar på sig ett gult kort i matchen:

Ashley Williams               3.00

Joe Ledley                          3.50

James Chester                  3.50

 

200 kronor riskfritt spel


Självklart hittar du mängder av andra spel på Betsson * som rör EM 2016. Nu kan du som spelare ta del av ett riskfritt spel värt hela 200 kronor på valfri återstående match av mästerskapet. Lägg ett spel, innan match eller live, och få pengarna tillbaka om du skulle förlora. Ett gyllene tillfälle att avsluta EM med en riktigt skön vinst. Klicka in på Betsson * redan nu och hitta dina bästa spel!

Spela här!