Betsafe* arbetar ständigt stenhårt för att ligga i framkant när det gäller spel online och man har minst sagt tagit ett stort kliv i rätt riktning. Nu i dagarna lanserade Betsafe* sin senaste satsning, Betsafe* Live Dealer Roulette, det har aldrig varit såhär bekvämt att spela live roulette!

Luta dig tillbaka och snurra

Aldrig tidigare har det varit såhär skönt att spela roulette mot live dealers, Betsafes innovativa roulette app är den första i sitt slag och just nu är man faktiskt ensamma med att kunna erbjuda den här tjänsten! Det enda du behöver är en Apple TV, en iPhone/iPad och självklart, en fungerande TV. Du kan spela fjärrstyrt antingen direkt via din mobil, eller med hjälp av Siri Remote om du hellre föredrar det, spelupplevelsen är densamma oavsett vilken kontroll du väljer!

Såhär enkelt spelar du:
  • Ladda ner gratis-appen direkt från App Store
  • Registrera ett Betsafe* konto i mobilen/datorn, eller logga in med ditt befintliga konto
  • Läs instruktionerna under "hur man spelar"
  • Lägg ditt första spel och snurra igång!

Öppna nytt konto och maxa välkomstbonusen!

När du registrerar ett nytt konto hos Betsafe* får du just nu en saftig välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr i deras sportsbook när du gör din första insättning. Det här innebär att om du sätter in 1000 kr så ger Betsafe* dig 1000 kr extra att spela för! Du måste sätta in minst 100 kr för att få ta del av välkomstbonusen.

Klockrent läge att omsätta bonusen
Såhär efter julen drar mellandagsrean på flera håll och så även i Premier League. Vi har hittat ett riktigt bra läge att dubbla spelkassan, hur då tänker du?

Enkelt, lösningen heter ett formstarkt Liverpool.
Anledningen? Ett tafatt Stoke City som är inne i formsvacka, 2 poäng av 9 möjliga har man plockat hem de senaste veckorna.

Spelet blir Liverpool -1 och oddset landar på bekväma 1.81. En enkel match för Jürgen Klopps manskap.

Vi är precis som Betsafe* - In it to win it!