Tyskland mot Frankrike i vad som många kallar för den moraliska finalen. Två utav fotbollseuropas största nationer ska göra upp om en plats i finalen på Stade de France. Ska hemmanationen klara av att rubba de regerande världsmästarna eller ska Joachim Löw och hans mannar plocka hem sitt första EM-guld sedan 1996? Självklart spelar du på matchen hos Bethard, med ett stort utbud och grymma odds så har du chansen att bli den stora vinnaren!

Frankrike mot EM-guld på hemmaplan?

Det går inte med ord att beskriva pressen på de franska spelarna under detta mästerskap. Man står som värdnation för EM och nu, med endast en match kvar till en historisk final på hemmaplan så är förväntningarna skyhöga på Paul Pogba och de franska spelarna.

Ikväll ställs man förmodligen emot den tuffaste motståndaren så här långt, nämligen Tyskland. Man kommer senast ifrån en storseger mot Island, 5-2, men då Island inte bjöd på något vidare spel är det farligt att dra för stora slutsatser ifrån den matchen. I kvällens match kommer det att krävas en hundraprocentig insats ifrån samtliga spelare om man ska kunna stoppa ett Tyskland som senast slog ut Italien efter straffar.

 

Tyskland                              2.95
 
Oavgjort                              3.10
 
Frankrike                             2.80
 
Oddsen, hämtade ifrån Bethard, visar att det kommer bli en oerhört jämn match med Frankrike som knappa favoriter. Det är ingen skräll om kvällens match skulle sträcka sig över 90 minuter och kanske ända fram till straffsparkar. Draw no Bet kan vara ett lyckat drag i en så här tät match, oddsen ser ut enligt följande.

 

Tyskland DnB                     1.95
 
Frankrike DnB                   1.80
 
Ett annat intressant spel till kvällens match då den med största sannolikhet kommer att vara mycket jämn är bollinnehav. I skrivande stund erbjuds vi hela 1.86 gånger pengarna på Frankrike +10.5 vilket känns väldigt generöst. Detta betyder att spelet går in så länge Tyskland inte har 10.5 procentenheter mer än Frankrike i bollinnehav.

 

Bollinnehav, Frankrike +10.5                      1.86
 

Spela hos Bethard*!