Ligafotbollen är tillbaka med besked på lördag! Stormatcherna avlöser varann med start redan klockan 13.30 på Emirates Stadium i London. Dagen fortsätter sedan med Rom-derbyt mellan AS Roma och Lazio, Napoli mot Milan och sist men inte minst det heta Madrid-mötet mellan Atletico Madrid och Real Madrid. Betting.se ger alla läsare en exklusiv deal hos Bethard* lagom till det är dags att lägga helgens spel. Bli medlem hos Bethard* och få 100% upp till 1400 kronor, en deal du endast får genom Betting.se!

Söndagens hålltider:

13.30 Arsenal - Tottenham

18.00 AS Roma - Lazio

20.45 Napoli - AC Milan

20.45 Atl. Madrid - Real Madrid

 

1400 kronor i sportbonus hos Bethard*

Är du på jakt efter den optimala sportbonusen inför helgens alla matcher så är det här helt rätt för dig. Betting.se och Bethard* har tillsammans plockat fram en mycket generös välkomstbonus för alla nya spelare. Gör en första insättning efter att ha registrerat ett konto via länken från Betting.se och få 100% bonus upp till 1400 kronor. Skulle du sätta in 1400 kronor får du alltså hela 2800 kronor att spela för!

 

Seger enda som räknas i jakten på Barcelona

Det är speciella förutsättningar inför matchen i Madrid på lördagskvällen. Barcelona har redan hunnit skapa sig ett betryggande avstånd ner till de båda Madridlagen, 8 poäng inför helgens omgång. Varken Atletico Madrid eller Real Madrid har råd att tappa många fler poäng om man vill vara med i striden om ligatiteln. Det kommer med all säkerhet leda till ett derby på lördag där bägge lagen trycker på framåt. 

Defensiven i Zinedine Zidanes lagbygge har inte imponeratdenna säsong, till exempel släppt in 5 mål på de två senaste matcherna. Carvajal och Varane är fortfarande frågetecken inför matchen vilket båda får ses som tunga avbräck. Tror på en öppen matchbild där ett tidigt mål för något utav lagen tvingar laget i underläge att flytta fram positionerna. Både Real Madrid och Atletico Madrid är sylvassa i omställningarna.

Över 2.5 mål FT har stigit senaste dagarna, 1.86 hos Bethard* i skrivande stund. Tycker fortfarande där finns en del värde att hämta, och ser spelvärde ner mot 1.80. 

Högst odds på över 2.5 mål FT här: