För två år sedan chockade Wolverhampton fotbollsvärlden när "The Tigers" slog ut Liverpool i FA-cupen trots spel på bortaplan. Nu ställs lagen återigen mot varandra i världens äldsta fotbollsturneringar fast denna gången är det Wolverhampton som har hemmaplan. För Premier Leagues serieledare Liverpool gäller det att söka dubbel revansch; dels för förlusten mot Wolves i FA-cupen men också för lagets senaste match som innebar säsongens första förlust i Premier League mot Manchester City. Oddsen talar för Liverpool och det finns flera spännande marknader att välja mellan.

Betta på FA-cupen hos Bethard

Oddsen och historien talar för en målrik match

Det brukar bli målrikt när Liverpool spelar. Av lagets 11 senaste matcher är det bara tre matcher som inte innehållit över 2,5 mål. Dessutom har fyra av de fem senaste mötena mellan lagen slutat med över 2,5 mål. Hos Bethard hittas oddset över 2,5 mål till 1,83.

Mycket hänger på vad för elva Klopp väljer att sätta på planen. Konkurrenterna har roterat friskt i FA-cupen och nu när Liverpool har chansen på lagets första Premier League-titel någonsin finns risken att den tyske demontränaren väljer att fokusera på ligaspelet och därmed luftar reserverna. Hur som helst är FA-cupen en titel och laget har inte vunnit en sådan sedan 2011/12 när de rödklädda vann Ligacupen. Något som borde vara en tillräcklig motivationsfaktor. 

1X2 odds, Wolverhampton Wanderers - Liverpool, Mån 7 jan 2019 at 20:45

Wolverhampton Wanderers

Lika

Liverpool

 ​​​​​​Wolves har imponerat

I sin återkomst i Premier League har Wolverhampton imponerat och ligger med halva serien spelad på övre halvan i tabellen genom plats nio. På de sju senaste matcherna har laget vunnit fyra, spelat en oavgjord och förlorat endast två. Mest anmärkningsvärt är att "The Tigers" besegrat såväl Tottenham och Chelsea under denna period. 

Nu är det dessutom FA-cupen som gäller och turneringen är känd för sina många skrällar. Hittills har samtliga storlag dock tagit sig vidare utan några större problem. Kan det bli en första riktig skräll nu när Liverpool har en tuff bortamatch? För den som vill spela på seger för Wolverhampton görs det till 4,0 medan oavgjort ger 3,70 hos Bethard. Liverpool seger spelas till 1,83. Ett annat intressant spel är 1X som hittas till 1,90 hos Bethard.