Lördag och ett fullspäckat fotbollsschema är det ljuva livet. Kvällens fokus lägger vi på spanska La Liga där vi två av ligans tre bästa klubblag inleder omgång 4. Givetvis handlar det om Barcelona och Atlético Madrid då Real Madrid spelar först under morgondagen. Häng med när vi drar fram de bästa oddsen från La Liga!

Leganes – Barcelona | Avspark 13.00


Nykomlingen Leganes tar emot mästaren Barcelona på Butarque i utkanten av Madrid. Säsongen har inletts med 4 poäng av 9 möjliga som resultat av en vinst, ett kryss och en förlust, en respektabel start på äventyret. Laget står som värd för en av, för deras del största drabbningar i ligan när katalanerna kommer på besök. Barcelona hade full pott efter två omgångar och en som vanligt imponerande målskillnad men laget åkte förra helgen på en riktig chock när Alaves segrade med 1 – 2 på Camp Nou. Nu jagar katalanerna revansch i ligan även om krossen av Celtic med 7 – 0 i Champions League under tisdagen får räknas som en rejäl tröst för Barca-fansen.

Leganes ska inte ha någon chans på Barcelona i dagens tidiga La Liga match och sällan åker Barcelona på två raka poäng tapp. Barcelona seger med Asian Handicap studeras grundligt hos OddsAutomaten!

Barcelona (-1) – 1.50

Barcelona (-2) – 2.30

Leganes – 13.00 | Oavgjort – 7.00 | Barcelona – 1.17


Atlético Madrid – Sporting de Gijon | Avspark 16.15


Vincente Calderon är spelplatsen när Diego Simeones mannar tar sig an Sporting de Gijon i La Ligas omgång 4. Atlético har inlett förvånansvärt "svagt" i ligan med endast 5 poäng efter 1 vinst och två kryss, däribland mot Alavés som även tog poäng av Barcelona senast. Efter veckans Champions League kan vi konstatera att formen börjar hitta rätt efter 0 – 1 segern borta mot PSV och nu på hemmaplan ska Atlético bara vinna mot Sporting de Gijon.

Sporting som inlett La Liga imponerande med 7 poäng, ligger nu trea i tabellen, en fin bedrift så här tidigt in i seriespelet. Hur väl de kan stå emot ett möjligtvis lite tröttkört Atlético Madrid efter CL-vinsten återstår att se när matchen kickar igång 16.15. Atlético är dock favoriter till seger.

Atlético Madrid – 1.18 | Oavgjort – 6.00 | Sporting de Gijon – 15.00

Kvällens övriga La Liga matcher

18.30EibarvsSevilla(1) 2.75 (X) 3.30 (2) 2.38
20.45Las PalmasvsMalaga(1) 2.25 (X) 3.10 (2) 3.10

Hos OddsAutomaten hittar du samtliga odds från La Liga men även från massvis av andra ligor och sporter. Klicka dig in för de bästa oddsen på marknaden!

Spela på La Liga hos OddsAutomaten!