Fem matcher igår, fem matcher idag. Gruppspelslagen i Champions League ska under onsdagskvällen plockas fram och vi hittar ett nordiskt lag att sätta hoppet till i form av FC Köpenhamn. I övrigt är det ett Manchester City som bara ska gå ut och spela av mötet mot Steaua Bucharest efter att ha vunnit första matchen med hela 5-0. Pep Guardiolas lag imponerade stort och kunde mycket väl ha vunnit med ännu större siffror, Sergio Aguero missade bland annat två straffar i första halvlek.

APOEL vs FC Köpenhamn | 20.45

FC Köpenhamn har som enda nordiska lag chansen att kvalificera sig för gruppspelet i Champions League denna säsong. Efter 1-0 vinsten hemma på Parken i förra veckan så ser läget bra ut för den danska huvudstadsklubben. Kan man visa upp ett lika stabilt spel nere på Cypern så ska detta vara en klart överkomlig uppgift för FCK.

Rostov vs Ajax | 20.45

Hur första mötet kunde sluta 1-1 är fortfarande en gåta. Efter att Rostov mycket turligt fått in ledningsmålet tidigt i matchen så var det Ajax för hela slanten. Under dryga 70 minuter fick Rostov knappt låna bollen och man ska tacka sin målvakt för att det inte blev mer än ett baklängesmål. Matchen borta i Ryssland blir såklart tuffare för Ajax men spelar man som man gjorde i första mötet med lite mer kyla framför mål så blir detta en trevlig kväll för det holländska laget.

Missa inte redaktionens speltips för denna match!