Vi vänder blicken mot Påskbergsvallen där den enda svenska elitmatchen spelas ikväll. Det handlar om hemmalaget Varbergs BOIS som tar emot nedflyttningsplacerade Assyriska FF när Superettans 26:e omgång ska fullbordas.
Assyriska ligger illa till med en 15:e och näst sista plats i tabellen. Med 21 poäng har laget hela 5 poäng upp till säker mark med endast 5 återstående matcher, denna inkluderad. Ikväll gästar laget Varbergs BOIS som med sina 38 inspelade poäng och 5:e plats inte har mer än tabellplacering att spela för.

Assyriska har inte vunnit en match sedan slutet av juli och laget har istället 5 raka kryssmatcher i ryggen. Varberg däremot hade 4 raka segrar innan IK Frej förra torsdagen satte stopp för sviten med en bekväm 2 – 0 seger. Trots det ett formstarkt Varberg som är starka favoriter. Assyriska kommer gå för inget mindre än tre poäng men när laget varken vunnit eller förlorat på de 5 senaste är formen oviss inför kvällsmatchen. Den enda ljusglimten i Assyriska lägret finner vi i lagets starka prestation senast mot dåvarande serietvåan Halmstads BK. Kanske har laget hittat något att jobba vidare på till ikväll, om inte, blir det oerhört svårt att få med sig poäng från Påskbergsvallen.
 

ComeOn ger dig grymma odds på rakt spel i matchen!

Varbergs BOIS – 2.00 | Oavgjort – 3.30 | Assyriska – 3.70

Registrera dig hos ComeOn* och ta del av en komplett sportsbook med grymma odds!

 

Spela hos ComeOn!