Sedan Leicester City lyfte Premier League pokalen förra säsongen har fotbollsfantaster väntat på dagen då Premier League 2016/2017 ska sätta igång. Nu ungefär 3 månader senare är det dags. EM har färdigspelats och OS pågår men att toppligorna drar igång igen är fotbollshöjdpunkten denna helg.

Ligan rankas som en av de absolut största i världen och är enligt många också den bästa. Nu med storlagens stjärnvärvningar och en rad nytillkomna mästartränare, väntar den mest spännande säsongen på flera år.

Toppmöte direkt på Emirates Stadium


På lördagen spelas sju Premier League matcher och inte minst finner vi de regerande mästarna Leicester City först på spelschemat. Mästarna kickar igång säsongens upplaga av Premier League med ett bortamöte mot Hull City. Men det är först på söndagen som vi finner årets första stormatch i den engelska högsta ligan.

Arsenal – Liverpool | Avspark 17.00

Förra säsongen tog Arsenal en andraplats i tabellen efter att ha varit med i racet om titeln under långa perioder. Slutligen blev det ändå Leicester som segrade men Arsenal stod för en klart godkänd säsong. Det som blir intressant att se är hur Arsenal kan hantera de övriga lagen som inte minst sagt varit aktiva detta transferfönster.

Liverpool stod också för en godkänd säsong trots en 8:e plats i tabellen då tog laget en finalplats i Europa League. Det blev en förlust i finalen mot Sevilla men Klopps första tid i Liverpool gav en markant skillnad på laget.

I denna premiärmatch är Arsenal givetvis favoriter på hemmaplan och laget tippas även ha större chans än Liverpool på ligatiteln. Kollar vi in långtidsspelen och vinnaren av Premier League finner vi dessa fina odds hos Bethard * !Att vinna Premier League 2016/2017

  • Arsenal – 6.50

  • Liverpool – 10.00


Det blir en klart spännande öppning på Premier League 2016/2017 när dessa storlag drabbas samman på Emirates Stadium men resultatet är svårare att förutspå. Bethard * ger dig följande odds på matchen!

  • Arsenal – 2.30

  • Oavgjort – 3.40

  • Liverpool – 3.10


Bethards sportsbook ger dig marknadens bästa odds på Premier League så vare sig du vill spela på denna match, övriga matcher eller långtidsspel är det läge att kika in nu. Dessutom får alla nya kunder just nu en bonus på 100% upp till 1000 kr.

Spela hos Bethard!