I väntan på slutspel i Europa League och Champions League är det härligt med engelsk ligafotboll mitt i veckan. Under onsdagen spelas fyra matcher för att göra omgång 24 komplett. Tre av topp 6-lagen spelar där mötet mellan Liverpool och Leicester på förhand kan vara det mest intressanta, framförallt efter att främsta utmanaren City förlorat borta mot Newcastle . Chelsea har en tuff bortamatch mot Bournemouth som inte förlorat på hemmaplan i Premier League under 2019 medan Tottenham vill vända på den negativa trenden man haft på sistonde. 

Southampton vs Crystal Palace

Ralph Hasenhüttls ankomst till Southampton har fått laget på rätt bana igen. De rödvitrandiga har inte förlorat i Premier League under 2019 och har tagit sig upp tre poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Vinner man hemma mot Crystal Palace är det "The Saints" tredje raka seger i Premier League, något man inte mäktat med sedan säsongen 2015/16. Southampton hoppas att Nathan Redmond fortsätter sin fina form som inneburit fem mål på de åtta senaste matcherna i alla turneringar. Motståndaren Crystal Palace, på samma poäng som Southampton, lär ha fått en rejäl dos med självförtroende efter att ha slagit ut Tottenham i helgens FA Cup. Vinnaren i denna match tar sig förbi såväl Burnley och Newcastle i tabellen och klättrar iväg från ångesten det innebär att ligga nära strecket.  

1X2 odds, Southampton - Crystal Palace, Ons 30 jan 2019 at 20:45

Southampton

Lika

Crystal Palace

Bournemouth vs Chelsea

Chelsea hade en bra cupvecka förra veckan när man tog sig till final i Ligacupen samtidigt som man slog ut Sheffield Wednesday i FA-cupen.  Med såväl Arsenal som Manchester United jagande bakom om tredjeplatsen vill Chelsea ta tre poäng borta mot Bournemouth. "The Cherries" har endast tre vinster på de 15 senaste matcherna men har samtidigt inte förlorat hemma under 2019 i Premier League. Laget ska dock vara tacksamma över den fina hösten man hade för om poängsnittet hade varit detsamma som under vintern hade Bournemouth fått slåss med näbbar och klor för att inte trilla ur.

1X2 odds, AFC Bournemouth - Chelsea, Ons 30 jan 2019 at 20:45

AFC Bournemouth

Lika

Chelsea
​​​​​​​​​​​​​​

Liverpool vs Leicester

Efter Manchester Citys minst sagt oväntade förlust borta mot Newcastle har Liverpool drömläge att dra ifrån i tabellen och närma sig lagets första ligatitel sedan 1989/90 . Motståndaren Leicester lär inte kunna stoppa Klopps mannar som inte förlorat på hemmaplan under hela säsongen. Mästaren från 2015/16 har tre raka förluster och allt talar för att den fjärde kommer mot det som allt mer ser ut att bli vinnaren av Premier League 2018/19. Liverpool har dessutom fått vila i helgen eftersom man åkte ur FA-cupen mot Wolves. 

1X2 odds, Liverpool - AFC Bournemouth, Lör 9 feb 2019 at 16:00

Liverpool

Lika

AFC Bournemouth

Tottenham vs Watford

Tränare Pochettino har inte haft det kul på sistone. Först förlorade man hemma mot Manchester United innan laget åkte ur mot Chelsea i semifinalen i Carabao Cup på straffar. I helgens FA-cup blev det också förlust när Crystal Palace blev för svåra. Lägg där till att laget saknar Dele Alli och Harry Kane  på grund av skador samt att Son Heung-Min är otillgänglig på grund av asiatiska mästerskapen. Motståndaren Watford är i bra form. Laget har endast en förlust på de 10 senaste matcherna i alla turneringar och den kom mot Chelsea. Kan man skrälla till sig poäng mot ett skadeskjutet Spurs?

1X2 odds, Tottenham Hotspur - Watford, Ons 30 jan 2019 at 21:00

Tottenham Hotspur

Lika

Watford

​​​​​​​