Djurgården hade kunnat stänga butiken i Allsvenskan i fotboll igår. Nästan i alla fall. En vinst i derbyt mot AIK hade knuffat avståndet till närmast jagande lag till sex poäng vilket hade blivit svårt att tappa. Nu är avståndet istället endast en poäng ner till AIK, och Malmö tackar nog också. Man är åter med i racet bara tre poäng efter Djurgården och dessutom med bättre målskillnad. Även Häcken har smugit upp och är en poäng efter Malmö, fyra bakom Djurgården. De är knappast heller helt borta. Några som däremot troligen försvann från slutstriden i helgen var Hammarby som förlorade mot Norrköping och därmed nu är sex poäng bakom. Kanske inte låter så mycket, men i och med att man även har fyra lag framför sig lär det bli väldigt tufft att plocka ikapp det.

Coolbet har vinnaroddsen på Allsvenskan

Vi tar oddsen från Coolbet som är ett lite spännande spelbolag på så sätt att de sätter sina egna odds medan de flesta andra numera använder sig av utomstående leverantörer för att få oddsen satta. Coolbet kör dock egna som sagt, och det gör att odds som inte finns hos så många andra ibland finns där. Flera av de största spelbolagen saknar just nu odds på slutsegrare i Allsvenskan men på Coolbet har man varit uppe och räknat under natten och kan därför presentera dessa odds.

Allsvenskan

Djurgården fortfarande klara favoriter. Lite för klara favoriter kanske? Bara en poäng före AIK, men det som talar för Djurgården är deras spelprogram de närmaste omgångarna. Man har nu tre raka matcher mot bottenlag och även lite längre fram ser programmet överkomligt ut.

Äntligen guld för Djurgården? Spela till 2.20 här.

Malmö var i vanlig ordning numera favorit till att vinna SM-guldet inför säsongen och trots att man är tre poäng efter Djurgården är man nu enligt oddsen första utmanare. Spelprogrammet ser högst överkomligt ut. De tuffa motståndarna som Norrköping och Göteborg har man på hemmaplan och i övrigt Elfsborg och AFC borta plus ett derby mot Helsingborg hemma. Malmö kommer knappast tappa många poäng den närmaste tiden. Lite reservation dock för att Malmö är det enda av topplagen som har spel i Europa att tänka på samtidigt som Allsvenskan. Kanske inget plus, men samtidigt har man den bredaste truppen och ska kunna klara det.

Malmö visar var skåpet ska stå? 3 gånger pengarna.

AIK kommer ta med sig massor av positiv energi från derbyvinsten förstås och det kommer behövas. Med Adu som blev utvisad i slutet av matchen igår avstängd kommer man ta sig an Häcken borta, sen Hammarby borta, Göteborg hemma och Elfsborg borta. Stentufft, och med tanke på att toppkollegorna nog kommer leverera poäng i massor den närmaste tiden, AIK måste kräma ur ett gäng riktigt vassa insatser på raken här.

Reder AIK ut det? 4 gånger pengarna som vinnare.

Häcken har en riktigt fin form, och är inte så vansinnigt långt efter, men man kommer knappast ha råd att förlora så många fler poäng med tanke på att de andra topplagen, några av dem i alla fall, kommer leverera. Stor nyckelmatch för Häcken hemma mot AIK i nästa omgång. Vinst där är ett måste för att man fortfarande ska vara kvar i striden.

Hammarby kommer inte ha råd med så särskilt många fler poängtapp. Bland annat två derbyn framför sig de närmaste fem matcherna, AIK hemma och Djurgården borta. Hammarby hade nog behövt tre poäng mot Norrköping, nu blir det ytterst tufft.

Spela Hammarby till 36 gånger pengarna här!

Starta gärna ett konto hos Coolbet som satsar stenhårt på Allsvenskan. Just nu får man hela 100% bonus upp till 500 kronor som ny kund.

Hög återbetalning
grymt bra välkomstbonus
relativt enkla omsättningskrav