Under gårdagen spelades fyra allsvenska-matcher och samtliga matcher slutade i kryss, däribland toppmötena på Borås Arena och Friends Arena. Elfsborg lyckades ta poäng av IFK Göteborg och AIK stoppade Malmös framfart med att knipa en poäng.

Ikväll fortsätter Allsvenskan och vi finner två intressanta matcher på spelschemat.

Gefle – Kalmar

Två parallellt spelade matcher i Allsvenskan med start 19.00. I den ena matchen finner vi mötet mellan Gefle och Kalmar. Det är två formsvaga lag som drabbas samman på Gävlevallen, där hemmalaget just nu befinner sig på en sista plats i tabellen med endast 5 inspelade poäng på de inledande 13 matcherna. Kalmar i sin tur har inte förlorat på sina senaste 5 matcher, dock med endast 2 segrar, båda på bortaplan. Är det dags för Gefle att inkassera sin blott andra seger i årets upplaga av Allsvenskan eller ska Kalmar förlänga sin fina bortasvit? Kalmar är snäppet vassare och vi finner fina odds på marknaden. Kalmar Draw No Bet (DnB) erbjuds till oddset 1.86 hos NordicBet* och du kan läsa mer om speltipset här!
Kalmar DnB – 1.86

Jönköping – Djurgården

Samtidigt spelas den andra och sista matchen i Allsvenskans omgång 14, mellan Jönköping Södra IF och Djurgårdens IF. Jönköping har tagit 15 poäng på de inledande 13 matcherna och befinner sig därmed på en 13:e plats i tabellen. Jönköping har inte vunnit på sina nio senaste matcher och även hemma på Stadsparksvallen kommer laget få det tufft mot stockholmarna. Djurgården har inte heller imponerat och med en fortsatt skadad Kerim Mrabti har laget förlorat 5 av de 6 senaste matcherna. Med samma poäng inför mötet, väntas en jämn tillställning på Stadsparksvallen ikväll. Vilka tror du på?

Jönköping Södra IF – 3.00
Oavgjort – 3.45
Djurgårdens IF – 2.35
Hos NordicBet* finner du marknadens bästa odds och du kan spela på allt ifrån division 5 Sverige till Champions League och de största ligorna i världen.

Spela hos NordicBet*!