Med inte alltför många matcher på spelschemat ikväll och i skuggan av OS 2016, finner vi fortsatt en allsvensk match värt att hålla ögonen på. Det är nämligen dags för en stormatch, inte i bemärkelsen av tabellplacering utan istället av lagens storhet. På Tele2 Arena väntar mötet mellan Djurgården och Göteborg.

Djurgårdens IF – IFK Göteborg | Avspark 19.00


Djurgården har inte imponerat i årets upplaga av Allsvenskan. Med endast 15 inspelade poäng finner vi huvudstadslaget först på en 14:e plats av 16 lag i tabellen. Däremot har det gått bättre för kvällens gästande IFK Göteborg som ligger på en 4:e plats och med chans att gå om AIK vid en eventuell vinst.

Djurgården har 5 raka förluster varav 2 på hemmaplan samtidigt som Göteborg kommer från en fin skalp och fortsatt avancemang i Europa League efter 0 – 2 vinsten senast mot HJK Helsinki.

Ikväll kan vi vänta oss en spännande drabbning där Djurgården förr eller senare måste vända på den negativa trenden samtidigt som Göteborg kommer göra allt för att gå om AIK och inta 3:e platsen i Allsvenskan. Mobilbet ger dig fina odds på matchen!

  • Djurgårdens IF – 2.85

  • Oavgjort – 3.35

  • IFK Göteborg – 2.50


Kvällens matcher i Superettan

19.00Åtvidabergs FFvsÖrgryte IS(1) 2.35 (X) 3.40 (2) 2.80
19.00Halmstads BKvsIK Frej(1) 1.60 (X) 3.85 (2) 5.15

Mobilbet ger dig fina odds på ovanstående matcher och med massor av fler spelalternativ. Kika in redan nu för att inte missa spel på kvällens matcher. Skulle du istället vilja spela på någon annan match, kan du välja och vraka i det stora spelutbudet som Mobilbet erbjuder.

Spela på matcherna här!