Är du redo för ett riktigt suveränt erbjudande? Nu har du chansen att träffa legendariska bronsmedaljörer, bo på 4-stjärnigt hotell och se Zlatan i action! Det är fotbolls-tider på gång, närmare bestämt EM-tider och BetHard* har tillsammans med Trustly bestämt att ta detta till nästa nivå med ett riktigt grymt erbjudande!
Den 13:e juni möter Sverige Irland på Stade de France i Paris – en match som med säkerhet kommer att locka stor publik och du har nu chansen att vara en av dem i publiken som ser matchen live! Tack vare BetHard* och Trustlys samarbete har du nu chansen att ta dig till årets mest spännande match!
Trustly och Bethard* har nämligen skapat åtta exklusiva VIP-paket till EM-matchen den 13:e juni. Dessa supergrymma paket innehåller:
- Två biljetter till matchen mellan Sverige och Irland, som spelas den 13:e juni på Stade de France i Paris.
- Två nätter på ett 4-stjärnigt officiellt UEFA-hotell, 12:e – 14:e juni.
- Och om inte det vore nog är du före matchstart inbjuden till ett exklusivt event på Pavillon Royal Maison där mat och dricka kommer serveras. På plats kommer även Pontus Kårmark och Kenneth Andersson från det legendariska landslaget 1994 vara! Att skaka hand med två bronsmedaljörer är inte något man får chansen att göra varje dag!Hur gör du då för att kamma hem ett av dessa coola paket? Det är så otroligt lätt! Under maj månad kommer BetHard* och Trustly dela ut två EM-paket i veckan med hjälp av att anordna flera grymma och coola erbjudanden inom både sportsbook och casino! Allt du behöver göra för att ha chansen att plocka hem ett av dessa paketen är att gå in på BetHard*.com och delta i dessa kampanjer. Men det viktigaste av allt är att du gör din insättning via Trustly! När du gör det deltar du automatiskt i utlottningen av EM-paketen och kan bli en av åtta lyckliga vinnare!
Logga in på BetHard* direkt och testa lyckan – kampanjen är redan igång!
Lycka till!