Vi har snart hunnit en vecka in på det nya året och om man blickar tillbaka på året som har varit och tittar på hur de olika spelbolagen utvecklats är det några som sticker ut lite från mängden. Några har lagt mycket fokus på kampanjer medans några har valt att välkomna sina nya spelare med en riktigt stor bonus. Här kommer de fem spelbolag som imponerat mest och som fått mängder av nya nöjda kunder under årets lopp.

5. Unibet*

Det är ett välkänt spelbolag för oss svenskar och har synts mycket i mängder av olika tv-reklamer. Med många olika kampanjer och ett brett utbud har de genom hela året försett sina kunder med riktigt bra erbjudanden och service. Spelbolaget har jobbat mycket med sina kampanjer och försökt erbjuda så många som möjligt för att nå ut till sin breda målgrupp. Givetvis har det varit mycket kampanjer på fotboll på grund av det extremt stora fotbollsintresset i Europa. Men har även funnits kampanjer på massor av andra sporter också. Deras service har varit klockren under hela 2015 och kundernas betyg har varit betydligt högre än innan

Unibet* hamnar på en femteplats och tar med den placeringen sig in påtopp fem av de fem spelbolagen som imponerat det gångna året.

4. Mobilbet

Detta är ett spelbolag som verkligen har tagit stora kliv 2015 och ni kanske har sett deras reklamer på teve och internet. Mobilbet har gjort en stor satsning för att konkurrera med de riktigt stora spelbolagen och man har gjort det på ett väldigt imponerande sätt. Det är inte ett spelbolag som satsar särskilt mycket på kampanjer och erbjudanden, även om de givetvis förekommer, utan har istället lagt sin fokus på att erbjuda sina spelare en enorm välkomstbonus. Det är faktiskt en av de största bettingbonusarna du kan ta del av, som utöver sin gedigna storlek har väldigt förmånliga omsättningskrav.

Mobilbet är riktigt bra på mobilen och eftersom en stor del av marknaden är i allt större grad på väg att flyttas till mobila enheter har de valt att ge sina kunder en förstklassig upplevelse även där. Det som är mest imponerande är hur enkel deras sajt/app är att använda och hur bra allting flyter på. Mobilbet har gjort det bra och är ett spelbolag som är här för att stanna.

3. PaddyPower

På en tredje plats kommer det Irländska spelbolaget Paddy Power som nu under de senaste året tagit ett stort kliv in på den svenska marknaden. Även om sajten är på engelska har de lyckats fånga många svenskars intresse i from av deras kampanjer med förhöjt odds och liknande. Bonusen som ges till nya kunder är inte den mest generösa utan till skillnad från mobilbet har man på Paddy Power lagt fokus på just kampanjer. Det som är mest imponerande är hur de fått så många nya kunder från Sverige utan att ha marknadsfört sig själva speciellt mycket i just Sverige men på något sätt lyckats få vårt intresse. Hos Paddy Power får du ett brett utbud med riktigt bra odds.

De är ett av Europas största spelbolag och blir hela tiden större och större så det råder ingen tvekan om de kommer tillhöra absoluta bettingtoppen ett bra tag framöver.

2. NordicBet*

Spelbolaget från Norge har slagit sig fram på den europeiska marknaden och även om namnet NordicBet* förmodligen inte klingar så bra för spelare utanför Norden har de även en mängd av spelare i övriga delar av Europa. Den mycket snyggt designade sajten har 2015 fått rekordmånga nya kunder och deras varumärke bara växer och växer. De har en av branschens bästa kundservice och du får hjälp på det tillvägagångssättet som passar dig. Med ett brett utbud på sport varvat med bra odds är det inte konstigt att det går bra.

Du får en okej välkomstbonus med bra omsättningskrav och möjlighet finns att ta del av ytterliga erbjudanden och kampanjer. Istället för att lägga allt på ett kort har de lagt sig lite mittemellan för att skapa en så god balans som möjligt.

1. Bet365*

På första plats kommer världsjätten bet365*. Med en ambassadör i from av självaste Samuel L. Jackson är det svårt att bara där ta ifrån spelbolaget sin välförtjänta förstaplats. Den enkla sajten som fungerar lika bra i mobilen är det överlägset mest populära spelbolaget och imponerar år efter år med skyhöga siffror. Supporten är i toppklass och allting känns väldigt proffsigt när man spelar hos bet365*. Du kan förvänta dig en förstklassig spelupplevelse när du skapar ett konto hos bet365* och verkligen förvänta dig det bästa. De kör på samma koncept med bonus och kampanjer som NordicBet* och det är en god balans på de kampanjer som erbjuds till spelarna.

Hur kommer bettingen se ut 2016?

Förmodligen kommer fler och fler spelbolag att fortsätta utveckla steget från datorn till mobiltelefonen och det kommer i större utsträckning erbjudas spel i mobilen. De flesta spelbolag har redan idag en mobilanpassad sajt eller till och med en applikation. Men vissa fungerar bättre än andra och det kommer säkert bli en stor förbättring hos de spelbolag som ligger efter. Som alltid kommer det dyka upp nya spelbolag så det blir spännande om någon lyckas matcha den tuffa konkurrensen och etablera sig på marknaden.