Om du kollar mycket tv eller surfar en del på internet är det svårt att missa all den spelreklamen som finns. Speciellt i samband med stora sportevenemang och liknande. Trots att reklam allt som oftast är ett störande moment så finns det några guldkorn. Därför har vi på betting.se gjort en lista över våra favoriter.

1. Unibet*


Det är svårt att slå denna reklamen med en av våra mest folkkäre fotbollsspelare Glenn Hysén. Han har inte den bästa sångrösten men kanske borde satsa på en karriär som låtskrivare?

https://youtu.be/gMm0gNzNc8E

2. Paddy Power


Paddy Power har genom åren gjort mängder av riktigt roliga reklamer. Måste vi välja någon är detta favoriten. För er som inte känner till begreppet "chav" är det ett slangord som beskriver unga människor som stör samhällsordningen och beter sig allmänt odrägligt. Klädseln på en så kallad chav är ofta Adidas, Nike och gärna fejkade märkeskläder med Burberrymönstret.

https://youtu.be/vvq-uO-XgjM

3. Svenska spel*


Sverige har lyckats med många roliga reklamer genom tiderna och svenska spels är inget undantag. Många har säkert missat denna då den visade för väldigt många år sedan. Men lika rolig är den idag!

https://youtu.be/YVSU38bFdT8

4. Mobilbet


Mobilbet har gjort mycket tv-reklam den senaste tiden och med hjälp av komikern David Sundin och kampsportaren Simon Sköld har många blivit riktigt roliga. Här är vår favorit av reklamserien.

https://youtu.be/fLBq659xc58

5. Expekt*


Niklas Wikegård är en stor profil inom svensk ishockey och han är känd för sitt engagemang. Han jobbar just nu som expertkommentator och allt han gör görs med stor inlevelse. Ja till och med när han gör reklamfilmer.

https://youtu.be/51gTpwKWhOw

6. NordicBet*


Livebetting utan förspel precis som man vill ha det. Videokvaliteten är inte den bästa men lika rolig är reklamen ändå.

https://youtu.be/MsZ6UgF_j_U

7. Paddy Power


Det är svårt att inte välja fler från Paddy Power då dom lägger ner stort jobb bakom sina reklamer, även pengar för den delen. Går det snabbare * att spela på liveodds eller att välja hårfrisyr för Walcott?

https://youtu.be/H6M3j9A2FoI

8. Vinnarrum


En reklam som verkligen fastnade i huvudet på folk var Vinnarrums reklamfilm från julen 2015. Det är verkligen svårt att inte sjunga med.

https://youtu.be/fdetAxfZYRA

9. Mybet


Det är fortfarande oklart om detta är en seriös reklamfilm eller inte. Det spelar egentligen ingen roll för det är svårt att inte visa sina smilgropar.

https://youtu.be/Hyjzg6KHZhA

10. Unibet*


Unibet * har en reklamserie som följer tre unga killar som älskar betting. De har alltid koll på läget, kolla själv!

https://youtu.be/mgx18FQ3kBA