Annons

Odds på Vasalunds IF - Superettan 2021

För andra gången någonsin är Solna-klubben Vasalunds IF tillbaka i Superettan även om klubben tidigare spelat totalt 23 säsonger i Sveriges näst högsta division. Nykomlingen kommer dock få det extremt tufft att hålla sig kvar med tanke på spelarmaterialet man sitter på jämfört med övriga klubbar. Men ordförande Niclas Fröberg och tränare Dalibor Savic har tagit upp klubben upp till Superettan igen och hoppas säkerligen kunna motbevisa alla de som tippat laget att åka ur serien redan i år.

Odds på Vasalunds IF - Superettan 2021

Odds på Vasalunds IF i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 101,00
Topp tre 15,00
Topp åtta 3,00
Nedflyttning till div. 1 1,50

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips Vasalunds IF - Superettan 2021

Även om det vore kul för klubben att motbevisa tvivlarna är det svårt att se hur laget ska lyckas hålla sig kvar i Superettan. Det finns helt enkelt inte tillräckligt med kvalité för att de ska kunna etablera sig ordentligt i serien. Därför tror vi att Vasalunds IF blir ett av de två lag som blir direkt nedflyttade till Division 1.

Information & Statistik: Vasalunds IF

Styrkor & Svagheter

I Vasalunds IF är målvakten Radu Mitu från Rumänien lagets mest värdefulla spelare. Det säger kanske lite om var laget står. Men det finns också profiler som Rawez Lawan och Denni Avdic som visserligen inte är purunga längre men som definitivt skänker erfarenhet till truppen. Men för att säkra ett nytt kontrakt finns det nog varken spets eller bredd för att det ska räcka hela vägen. Truppen känns lite för tunn för Superettan.

Vasalunds IF historia

Vasalunds IF är Solna-klubben som bildades 1934. Laget spelar sina hemmamatcher på Skytteholms IP i Solna med plats för 4000 personer. Två gånger tidigare har Vasalund varit nära på att nå Allsvenskan men har misslyckats vid båda tillfällen. Inte mycket talar för att laget någonsin kommer lyckas ta sig upp till högsta serien utan fokus ligger istället på att hålla sig kvar.

Kommentarer

Feedback