Annons

Odds på Akropolis - Superettan 2021

Förra årets nykomling tog hela serien med storm tack vare sin positiva fotboll. Ett tag såg det ut som att Akropolis skulle kunna nå en av de tre översta placeringarna och därmed ha chans på allsvenskt spel men efter en något svagare avslutning blev det till slut en femte plats för klubben. Nu gör klubben sin andra säsong i serien och hoppas att kunna nå samma finna placering även om media och tränare har tippat laget tia.

Odds på Akropolis - Superettan 2021

Odds på Akropolis i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 31,00
Topp tre 6,00
Topp åtta 1,75
Nedflyttning till div. 1 5,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: Akropolis IF - Superettan 2021

Vi tror att Akropolis blir ett stabilt lag i mitten av tabellen under säsongen. Mycket talar för att de kan hamna några placeringar lägre än i fjol utan att tappa allt för mycket. En placering på topp 10 är rimligt för klubben.

Information & Statistik: Akropolis IF

Styrkor & Svagheter hos Akropolis

Det finns spelare med internationell erfarenhet i Akropolis även om det kanske inte är de yngsta spelarna i världshistorien. Daniel Larsson har hunnit 34 år men har en mångårig karriär utomlands som proffs. Det samma gäller Astrit Ajdarevic som 31 år gammal anslutit till klubben. Dessutom har Akropolis fått in spelare som Panajoti Dimitriadis och Oscar Pettersson från DIF och AIK. Det gör att man har ett bra lag men kanske inte den riktiga spetsen för att ta klivit till allsvenskan.

Akropolis historia

Akropolis IF har varit aktiva sedan 1968 men då var det basket som gällde för klubben med starka kopplingar till Grekland. Men föreningen skulle snabbt få en fotbollsgren och 1987 bröt sig basketklubben ur och Akropolis blev en renodlad fotbollsklubb. Under första halvan av 00-talet pendlade klubben mellan Division 3 och 4 men 2011 tog laget steget upp till Division 1 efter fyra säsonger i tvåan. Mellan 2011-2019 etablerade sig laget i Division 1 med undantag för två mellanår i tvåan. 2019 skulle Akropolis till slut vinna Division 1 efter fem försök och därmed ta klivet upp i Superettan.

Kommentarer

Feedback