Reklam

Young Boys - Manchester United: 2

Matchcenter
19 september 2018 at 21:00 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Stade de Suisse Wankdorf    Deniz Aytekin
18 sep 2018 at 13:26 (Uppdaterad 19 sep 2018 at 22:52) 18/09
83
0
Chans (1-X-2): 10-20-70%
Spelvärde: 120,40%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-3
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Det är bra många är sedan Schweiziska Young Boys spelade Champions League-gruppspelet. De senaste åren har man kvalat till CL men åkt ut och istället spelat Europa League. Klubben har inte haft några större framgångar i Europa på många år. Men nu har man då äntligen lyckats kvala sig in till gruppspelet i CL. Young Boys tillsammans med Manchester United, Juventus och Valencia utgör grupp H. Man inleder gruppspelet mot Manchester United på hemmaplan.

För Manchester Uniteds del måste man bara ta tre poäng i denna match. De andra lagen i gruppen är så pass bra att man inte har råd att tappa poäng mot Young Boys. Young Boys får gällas som det svagaste laget i gruppen och ska inte ha något med topp två att göra. 

Mourinhos Manchester United har haft stora problem inledningsvis på denna säsong, inte minst i försvaret där det har varit stor ruljans på spelare. Det har varit många spekulationer kring vilka Mourinho ska välja som mittbackspar och nu ser det ut som att Mourinho har bestämt sig för vilka han ska satsa på. Lindelöf och Smalling verkat ha fått förtroendet och har spelat stabilt i de senaste matcherna. Nu ser det ut som att det äntligen  blivit någorlunda lugn och ro i truppen och man  har nu tagit två raka segrar i Premier League. 

Allt annat än vinst för United mot Young Boy hade varit en missräkning. Håller man i det spel man haft nu i slutet vinner man matchen till 1,72!

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback