Reklam

Yen-Hsun Lu - Yasutaka Uchiyama: 1

Matchcenter
25 februari 2020 at 11:10 - Tennis, ATP
Court 3, Dubai Duty Free Tennis Centre
25 feb 2020 at 07:58 (Uppdaterad 25 feb 2020 at 12:59) 25/02
109
0
Chans (1-2): 27-73%
Spelvärde: 141,75%
Lägsta spelbara odds: 3,70
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Dubai. Underlag: Hardcourt.

Jag förstår ju hur folk tänker här. Lu har varit borta jättelänge och var extremt dålig i Australian Open. Kanske åker han bara runt och samlar lite pengar på sin skyddade ranking och kommer vara lika usel här, men jag tror inte det. Han känns inte som en sån spelare. Jag tror att han försöker komma tillbaka, och om det är så kan han idag mycket väl vara klart bättre efter ytterligare några veckors träning.

Man ska veta vilken spelare Uchiyama egentligen är. Han är i grund och botten en okej spelare på challengertouren, inte ett dugg mer. Hans spelstyrka är omkring 150 i världen någonting.

Kan Lu ha hittat formen?

När Lu är i form så förlorar han inte mot spelare som är 150 i världen. Han är en av de absolut mest stabila spelarna på att slå svagare motståndare, därav att han är tidernas mest framgångsrika spelare på challengertouren. På högre nivå håller han inte, men på challengertouren är han löjligt svårslagen.

Om Lu hittat någon slags någorlunda vettig form är inte steget överhuvudtaget långt till att han bara är klart bättre än Uchiyama. Jag tror inte det är så, då skulle man ju satsat hus och hem här, men jag tycker att folk är alldeles för säkra på att det inte ska vara så. Han kan mycket väl vara bättre nu, och då är detta en vidöppen match.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback