Reklam

Yannick Maden - Yuichi Sugita: 1

Matchcenter
12 juni 2019 at 19:20 - Tennis, Challenger
12 jun 2019 at 15:59 (Uppdaterad 12 jun 2019 at 20:20) 12/06
50
0
Chans (1-2): 68-32%
Spelvärde: 124,44%
Lägsta spelbara odds: 1,47
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Challenger Nottingham. Underlag: Hardcourt.

Det har regnat i princip konstant i Nottingham den här veckan och nästan allt spel har skett på hardcourt inomhus. Det verkar nu som det blir så idag också, och därmed blir några av oddsen oerhört intressant. Som det här, exempelvis. Läs gärna på gällande spelbolagens regler för byte av underlag så allt blir rätt. De flesta låter spelen stå, men dubbelkolla gärna så ni inte går på en nit.

Sugita har tappat i princip allt den senaste säsongen. Tidigare en mer än okej atp-spelare, men under förra säsongen tappade han sitt spel och i år har han inte ens hållit på challengertouren. En extrem grässpecialist som varit en riktigt bra atp-spelare på underlaget och om matchen spelats på gräs, då hade den som oddsen indikerar varit jämn, men nu ser det ut som att det blir hardcourt i Nottingham idag, och Maden blir därmed stor, stor favorit.

Det är klasskillnad mellan dem. Maden en av de absolut bästa på challengertouren, Sugita knappt att han håller för spel på challengertouren på hardcourt, och ja, jättechans. Enda oron är att de ändå kommer ut på en gräsbana under kvällen, men det ser verkligen inte ut så på spelprogrammet.

Högst odds hos Bethard. 500 kronor boost om man startar ett nytt konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback