Reklam

Yannick Hanfmann/Yannik Reuter - Riccardo Bellotti/Alexander Centenari: 1

Matchcenter
4 juli 2017 at 17:50 - Tennis, Challenger
4 jul 2017 at 11:32 (Uppdaterad 4 jul 2017 at 19:02) 04/07
1
0

Chans (1-2): 51-49%
Spelvärde: 155,55%
Lägsta spelbara odds: 1,96
Units: 9/10
Hit/Miss:
Expekt Spela nu hos Expekt
Turnering: Challenger Marburg. Underlag: Grus.

När man håller på med betting, och i synnerhet när man börjar bli lite bättre på det så är det viktigt att börja fundera över ens motståndare. Vilka spelbolag har oddssättare som håller måttet, är en viktig sak. Det finns bolag som har jätteduktiga oddssättare. Och finns det bolag som inte riktigt klarar av det. Det drar vi nytta av här.

Finns bara tillgänglig hos några mindre bolag den här matchen. Negativt såtillvida att man kanske inte har konto på något av dem, men positivt såtillvida att man kan hitta ett enormt värde.

Helt orimligt det här oddset. Tre singelspelare som är egentligen helt jämna alla tre, och även jämna som dubbelspelare. Och så Centenari som nog ser sig som dubbelspecialist, men oftast inte gör det sådär vansinnigt bra. Rankad utanför de 500 bästa är han i spelformen och även om han är lite bättre än så, han är ingen stjärna direkt.

Helt jämn, oviss, och vidöppen match. Om jag tvingats välja ett favoritpar hade jag tagit vårt och framför allt, man skulle inte direkt behöva tvinga mig för att få mig att spela till över 3 gånger pengarna.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback