Reklam

Yannick Hanfmann - Johannes Haerteis: 1

1 maj 2020 at 10:30 - Träningsmatch
30 apr 2020 at 09:33 (Uppdaterad 2 maj 2020 at 08:34) 30/04
37
0

Träningsmatch

Chans (1-2): 79-21%
Spelvärde: 106,65%
Lägsta spelbara odds: 1,27
Units: 8/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Ännu en träningsturnering drar igång. Så otroligt härligt. Tennisen är på väg tillbaka och här tar vi ett speltips direkt.

Det är faktiskt den första tennismatchen i Europa på ett par månader det här. Det märks att fler och fler ser möjligheten att arrangera alternativa event nu när atp-touren står stilla och vi har nog ännu bara sett början. Alla spelare kommer bli sugna på att spela och det har till och med börjat pratas om att Nadal kanske ska köra träningsmatcher på sin tennisskola på Mallorca. 

Här har vi en av de första matcherna i en tysk träningsturnering som kommer spelas på grus inomhus.

Och jag tror vi får favoritseger.

Hanfmann van vid situationen

Det finns givetvis ett osäkerhetsmoment här då spelarna inte spelat på flera månader. En sak som är viktig med just de här två är dock att Hanfmann är en av de mest skadedrabbade spelarna som finns, så han är mycket van vid att komma tillbaka från uppehåll. Det är en fördel här.

Kvalitetsmässigt så är Hanfmann en av de absolut bästa på challengertouren. Är han skadefri en tid är han ofta inne på atp-touren. Haerteis är inte ens en etablerad challengerspelare och helt enkelt mycket, mycket sämre än Hanfmann.

Förmodligen ganska snabbt inomhusgrus borde passa Hanfmann totalt perfekt också. Så ja, 1,35 känns riktigt bra det.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback