Reklam

Xiyu Wang - Kristie Ahn: 2

8 oktober 2019 at 06:30 - WTA Tianjin
8 okt 2019 at 00:00 (Uppdaterad 4 nov 2019 at 17:52) 08/10
15
0
Chans (1-2): 27-73%
Spelvärde: 128,48%
Lägsta spelbara odds: 1,37
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

18-åriga Wang Xiyu fortsätter att utvecklas som en ung tennisspelare och är definitivt ett stort löfte.  En lugn, samlad och intelligent spelare, Xiyu använder ett smart och säkert spel som kommer att skörda stora framgångar för henne i framtiden.  Den kinesiska stjärnan har imponerat genom att kvalificera sig till en hel del WTA-turneringar den här säsongen och har också en ITF-titel på La Bisbals röda grus. Nu är hon tillbaka Tianjin, detta genom att vinna alla sina kval-matcher i raka set och en plats in turneringen igen.

Kristie Ahn kommer att vara mycket glad över detta faktum, då Sofia Kenin har dragit sig ur turneringen efter att ha vunnit dubblettiteln med Mattek-Sands i Peking.  Att få en öppningsmatch mot en oerfaren motståndare kommer säkert att vara till amerikanernas smak.  Ahn har gjort mycket av sin klättring på ITF-nivå under de senaste åren, men har ökat i kvalitet den här säsongen och började med att kvalificera sig för Wimbledon. Mest uppmärksammat var ändå hennes fantastisk form mot 16-delarna i US Open - vilket hon belönades med att bli rankad som 87 på touren. Kristie är bra på att mata bollar från sin föredragna forehandving och är också taktiskt skicklig.

Även om Wang Xiyu fortfarande är en rå talang så har hon mycket att lära sig.  Mot de bättre, mer erfarna spelarna på turnén har hon verkligen kämpat för att hålla jämna steg.  Att gå 4-10 mot topp 100 motståndare i hennes unga karriär, och 2-6 2019, är inget dåligt resultat. Kristie Ahn å andra sidan åker sällan mot den lägre rankade motståndarna och är just nu på en 9-matchstreak mot spelare som är utanför topp 100. 

Jag har svårt att se Wang kunna spela med tillräckligt djup och variation för att hålla bollen borta från Kristie Ahn’s förhand, och amerikanskan borde vara den som dikterar matchen här.  Sammanfattningsvis, att göra Ahn till en favorit till 1,76 på Bethard är ett odds vi måste dra nytta av, eftersom det är långt ifrån ett rimligt odds i denna matchup.

Advantage, Ahn

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback