Reklam

World Snooker Championship

21 april 2018 at 11:00
20 apr 2018 at 16:51 (Uppdaterad 13 mar 2019 at 14:31) 20/04
33
0
Chans: 4%
Spelvärde: 136,00%
Lägsta spelbara odds: 25,00
Units: 1/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Enligt spelmarknaden är Mark Selby andrahandsfavorit att vinna VM och Barry Hawkins återfinns på sjunde plats i oddslistorna. I min bok är Mark Selby favorit och Barry Hawkins har hygglig skrällchans på den tuffa undre halvan. Oddset på 34 gånger pengarna att dem möts i final är något för den som vill ta ett långskott.

Mark Selby ska enligt mig vara favorit att vinna VM, något jag skrivit om här: Mästerskapets verkliga favorit

Barry Hawkins trivs nästan lika bra i Sheffield som Mark Selby. Ingen lottning är perfekt i ett VM, men den han fått är bra. Stuart Carrington i första rundan är lurigt, men ska inte vara några problem. I en annan rekommendation har jag lyfta fram Lu Haotian att vinna över Marco Fu, vilket skulle betyda den unge kinesen i andrarundan.

Som kvartsfinalmotståndare har jag på mitt papper Ryan Day, då jag anser han har bra chans mot Ding Junhui. Oavsett vem av dem kan jag se Barry Hawkins som vinnare.

Flyttar vi fram pjäserna ser vi att det sannolikt är Mark Williams, Neil Robertson eller Ronnie O'Sullivan som väntar i semifinal. Chanserna ska vara goda mot både Mark Williams och Neil Robertson, medan det är tuffare mot "The Rocket".

Barry Hawkins har bara slagit Ronnie O'Sullivan två gånger tidigare, men det intressanta är att han har gjort det i just VM. För två år sedan vann han i skiljeframe – och han är inte en sämre snookerspelare idag, tvärtom. Chansen finns och det är inte heller givet att det är Ronnie O'Sullivan som står som semifinalmotståndare.

Spelet är att Mark Selby och Barry Hawkins möter varandra i final.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino
Feedback