Reklam

Wolverhampton Wanderers - Manchester United: 2

Matchcenter
29 augusti 2021 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Molineux Stadium    Mike Dean
26 aug 2021 at 17:09 (Uppdaterad 29 aug 2021 at 19:25) 26/08
16
0
Chans (1-X-2): 20-25-55%
Spelvärde: 100,65%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-1
NordicBet Spela nu hos NordicBet

Wolves nye tränare Bruno Lage har inte fått någon drömstart i sin nya klubb. Laget har nu förlorat sina fem senaste matcher i Premier League, inräknat avslutningen på förra säsongen. Bättre har det gått för dem i ligacupen då de i veckan vann med 0-4 mot Nottingham. Inte blir det lätt att mot helgens motståndare vända den nedåtgående trenden då båda deras matcher mot Manchester United 2020/21 slutade med förlust. I Adama Traoré har de en kantspelare som kan slita sönder försvar och ställa till problem mot United, men han måste göra fler mål om Wolves ska vinna sina matcher.

Se fler odds och marknader på matchen i vårat matchcenter!

Det var en riktig drömstart för United när de fullständigt krossade det besökande Leeds i deras första match för 2021/22. Allting klickade offensivt för laget och då framförallt Pogba och Bruno Fernandes som fick allting att fungera. Fernandes gjorde hattrick och Pogba spelade fram till fyra mål. Dessvärre såg det inte alls lika kreativt och uppfinningsrikt ut i 1-1 mötet borta mot Southampton i helgen. United såg ut som att de var en titelkandidat efter första matchen och de blev hyllade från alla håll, men sen går de och gör en plattmatch veckan efter. Tveksamt om Solskjaer är rätt man att leda laget.

Men trots “Red Devils” något mediokra insats mot Southampton i förra omgången tippar jag att de vinner borta mot Wolves. De är trots allt ligans bästa bortalag och kan om de undviker att förlora slå Premier League-rekordet för det lag som har spelat flest matcher på bortaplan utan att förlora. Wolves har inte kommit igång ännu och har det svårt att hitta målet. Det kommer inte bli lättare mot ett mittbackspar bestående av Maguire-Lindelöf/Varane.

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback