Reklam

Wolverhampton - Burnley: 1

Matchcenter
16 september 2018 at 14:30 - Fotboll, England - Premier League
Molineux Stadium    Andre Marriner
13 sep 2018 at 22:34 (Uppdaterad 16 sep 2018 at 16:21) 13/09
40
0
Chans (1-X-2): 60-25-15%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-0
Interwetten Spela nu hos Interwetten

Wolverhampton är en ovanlig nykomling i årets upplaga av Premier League. De spelar en underhållande fotboll och känns etablerade redan efter fyra omgångar. Men trots lysande spel så har man inte haft flytet på sin sida efter fyra matcher. Man inledde mot Everton på hemmaplan i premiären och trots att man ägde den matchen så fick man bara 2-2 med sig. Sedan blev det förlust mot Leicester på bortaplan i en match där man inte var sämre än Leicester på något sätt. Därefter blev det oavgjort mot självaste Manchester City på hemmaplan och nu senast, 0-1 vinst mot West Ham på bortaplan. 

Burnley var fjolårets stora överraskning efter att de krigat sig till en 7:e plats. I år ser det dock mörkare ut, laget har inlett med tre förluster och ett oavgjort resultat och ligger på 19:e plats. De lyckades inte heller kvalificera sig för Europa League. 

Speltips:

Jag är jätte imponerad av Wolverhampton i inledningen av säsongen och det ska bli intressant att se hur bra deras säsong kan bli. Som det har sett ut i inledningen, så råder det klasskillnad mellan lagen idag. Burnley är helt ofarliga och den kända defensiven, som var den största faktorn till deras framgång i fjol känns som bortblåst. De har redan efter fyra matcher släppt in 9 mål. Wolverhampton ser ut att ha en tydlig spelidé som alla spelare omfamnat och de spelar därför med stort självförtroende. Jag tror att Wolverhampton kommer spela ut Burnley och att de plockar tre tämligen enkla poäng, därför blir mitt spel en rak 1:a till fina 1,80 hos Interwetten.

  • 100% upp till 5000 kr i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback