Reklam

Winnipeg Jets - Vegas Golden Knights: 1

Matchcenter
20 maj 2018 at 21:00 - Hockey, USA - NHL
Bell MTS Place
20 maj 2018 at 12:05 (Uppdaterad 20 maj 2018 at 23:48) 20/05
31
0
Chans (1-X-2): 50-23-27%
Spelvärde: 111,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Idag är det dags för lunchmatch borta i USA och då på prime time här i Sverige. Winnipeg ligger under med 3-1 i matcher och måste vinna idag. Man har fördelen av hemmaplan och jag tror att man håller serien vid liv.

Vegas har jag spelat på i tre raka matcher nu och det har gått hem varenda gång. Knights har alltså tre raka segrar och har vunnit på ett imponerande sätt och framförallt tack vare ett bra försvars- och målvaktsspel. Idag har Vegas återigen chansen att döda en matchserie i tidigt skede, men jag tror att man får vänta ytterligare en omgång. Man har vunnit de senaste matcherna för att Fleury varit fantastisk i kassen och det känns lite som att det är Winnipegs tur att vinna nu. Visst, jag håller Vegas som mina favoriter till att plocka hem Stanley Cup, oavsett vilka de möter, men med tanke på hur det sett ut så känns det som att det börjar bli dags för Mr Fleury att vara mänsklig i åtminstone en match. Winnipeg är brutalt starka hemma och kommer vara otroligt desperata i den här matchen. Vegas kommer att gå vidare till slut och det är jag rätt övertygad om, men jag tror det får vänta en match eller till en eventuell sjunde och agörande. Laine och Scheifele gör varsitt mål ikväll och vi får en sjätte match i Vegas natten mot onsdag.

Talar för spelet

  • Vegas spelar disciplinerat, men det har varit jämna matcher och man har levt på ett fantastiskt målvaksspel. Det känns lite som att det är dags för en lite sämre insats defensivt och då blir Winnipeg livsfarliga med tanke på att de normalt sett är väldigt effektiva.
  • Hemmaplan. Winnipeg var grundserien bästa hemmalag och jag har svårt att se dem förlora två raka hemmamatcher mot ett lag som det varit så pass jämnt emot. De kommer ha en fördel i målchanser och således en bra chans att vinna idag.
  • Jets kommer som jag skrev ovan vara otroligt desperata idag. Man måste vinna för att hålla serien vid liv samtidigt som att Vegas fortfarande har två chanser på sig till för att gå vidare ifall man inte skulle vinna idag.

Talar emot spelet

  • Fleury vs Hellebuyck är såklart en jämn matchup, men med den formen Fleury är i så går det inte undgå. Fleury kan vinna matcher på egen hand till Vegas fördel och Hellebuyck har varit snäppet sämre.
  • Jag ser Vegas som det bättre laget och spelar man lika disciplinerat som man gjort de senaste tre matcherna så vinner man fjärde raka och tar sig till en välförtjänt Stanley Cup-final.

Den stora faktorn idag kommer vara att Winnipeg är mer desperata efter en seger jämfört med vad Vegas är. Man har hemmaplan och idag tror jag att man får den utdelning man faktiskt förtjänat. Jag testar Winnipeg att vinna under ordinarie tid till oddset 2.22 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

 

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback