Reklam

Winnipeg Jets - Florida Panthers: Över 5,5

Matchcenter
2 november 2018 at 19:00 - Hockey, USA - NHL
Hartwall Arena (neutral)
2 nov 2018 at 18:01 (Uppdaterad 2 nov 2018 at 21:52) 02/11
22
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-4
Betsson Spela nu hos Betsson
Fredagskväll och NHL-hockey på tv under bästa sändningstid. Winnipeg och Florida spelar sin andra match på lika många dagar i Finland och med tanke på hur matchen såg ut igår så tror jag på ett liknande scenario.

Winnipeg vann gårdagens match med 4-2 efter att den finske supersnipern Patrik Laine haft stor show där han på egen hand vann matchen åt Winnipeg. Ett hattrick pytsade han in och jag är väl rätt säker på att självförtroendet idag är ännu bättre. Man är starka offensivt och det finns självklart fler själar i det laget som kan kliva fram när det behövs. Florida gjorde en helt okej match igår, men fick se sig besegrade. Jag tycker Jets har blivit helt rätta favoriter idag, men samtidigt ska man ha i åtanke att laget nu vunnit en av sina matcher här i Finland och hungern kanske inte är lika stor idag på en vinst. Florida är inte alls dåliga och får man bara lite bättre utdelning än igår så har man bra chans.

Talar för spelet

  • Det är två lag med starka offensiver. Även om inte målen sprutat in på sistone så gör man alltid ett par mål i varje match och man är stabila. Chanser finns helt klart till fler mål och idag är en bra chans.
  • Att man är i Finland och spelar handlar såklart mycket om promotion för lagen och framförallt ligan NHL. För mig är det då självklart att man ska bjuda publiken på en bra hockeymatch och offensiven kommer helt klart gå först. Det såg vi redan igår.
  • Roberto Luongo är tillbaka efter skada. Ett lite längre uppehåll och kanske lite ringrostig. I vilket fall en svår match att komma in till med tanke på att det förmodligen inte kommer att prioriteras försvarsspel under kvällen.

Talar emot spelet

  • Det enda riktiga jag tycker som talar emot spelet är väl att agen spelade en tempostark match igår. Kanske lite segare ben i dagens match?

I vilket fall så tycker jag oddset känns helt okej. Det blir generellt lite fler mål nuförtiden och därför testar jag över 5.5 mål till oddset 1.76 hos betsson.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback