Reklam

Winnipeg Jets - Calgary Flames: (AH: -1,5) 1

Matchcenter
6 april 2018 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
Bell MTS Place
5 apr 2018 at 21:45 (Uppdaterad 6 apr 2018 at 04:40) 05/04
29
0

Chance (1-X-2) including handicap: 50-0-50%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Det återstår två matcher för de flesta lagen i ligan. Winnipeg ligger tre poäng bakom Nashville i kampen om både seriesegern och Presidents Trophy. Ikväll väntar lämpligt motstånd och jag tror man kör över Calgary.

Winnipeg har gjort en riktigt bra säsong och stoltserar just nu på en andraplats. Fortsätter man som man gjort hela den här säsongen så kan man mycket väl bli ett hot för många i slutspelet, även fast jag tror man är lite för orutinerade än så länge med tanke på att man kanske inte har den där riktiga vinnarkulturen som krävs i ett slutspel. Ikväll möter man som sagt Calgary och det är en match man bara ska vinna. Hemma är man otroligt starka och med tanke på hur mycket mål laget gör så tror jag ett avsågat Calgary får svårt att stå emot. Flames är dock ganska bra på bortaplan, men det känns lite som att laget bara spelar av säsongen. Man kommer säkert vara lite taggade, men hemmalaget bör vara klart hetare med tanke på att man i alla fall har något att spela för. Dessutom är man också ett mycket bättre lag på pappret mot vad Calgary är. Det finns inte mycket som talar för att Calgary ska ta några poäng idag. Man ställer dessutom tredjekeepern i kassen. Det behöver inte betyda att man blir sämre såklart, men det är väl ett tecken på hur man ser på matchen. Nej, det här vinner Winnipeg och förhoppningsvis med minst två mål.

Talar för spelet

• Motivationen. Hemmalaget behöver ha Nashvilles resultat med sig för att kunna kliva om dem i tabellen, men så länge det inte är kört så lär man köra på för att ta hand om förstaplatsen. Calgary är avsågat sedan länge och har dålig form.

• Calgary är ett bra bortalag, men den sista tiden har man varit klart sämre. Laget bygger mycket på att vara starka i egen zon för att sedan kontra på sina motståndare på resande fot. Den gameplanen spricker lite nu när laget är lite mer offensiva och inte tänker på defensiven så mycket.

• Winnipeg är otroligt bra på hemmaplan. Man är seriens bästa hemmlag och har en målskillnad på 54 plusmål. Av 78 möjliga poäng har man hittills plockat ihop 62 av dem.

Talar emot spelet

• Jag tror inte inställningen ska vara något problem här, men risken finns att många i Jets tror att det ska bli en enkel match med tanke på Calgarys form. Slappnar man av smäller det mot alla lag i ligan.

• Jon Gillies i kassen för Calgary är en ung talang och förhoppningsvis så väcker han laget en aning. De lär spela mer för honom och när de ställer en målvakt som inte ofta får chansen så brukar lagen i regel höja sig.

Jag tror att Winnipeg är alldeles för bra för Calgary just nu. Raka ettan funkar lätt för den som vill komba med någonting. Idag ger jag mig dock på handikappet då jag tror att man kommer göra minst fyra mål ikväll. Jag testar Winnipeg -1.5 till oddset 2.25 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback