Reklam

Winnipeg Jets - Anaheim Ducks: 1

Matchcenter
14 januari 2019 at 00:00 - Hockey, USA - NHL
Bell MTS Place
13 jan 2019 at 18:58 (Uppdaterad 14 jan 2019 at 02:41) 13/01
46
0
Chans (1-X-2): 58-19-23%
Spelvärde: 105,56%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-3
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Anaheims form är riktigt dunkel och trots tidig 3-0 ledning senast så lyckades man förlora. Man saknar ledare i laget och har problem att hitta nätet. Man har dock spelat helt okej mot Jets historiskt, men känslan är att formen är klart avgörande här

Talar för spelet

  • Anaheim hade chansen att bryta trenden senast när man hade 3-0 hemma på Pens, men förlorade tillslut med 4-7. Tio raka förluster och nu en riktigt tuff bortamatch mot ett av ligans bättre lag.
  • Jets har ett brett lag där många producerar. Laine har ej varit på topp, men då har andra har klivit fram. Det finns gott som ledare i laget, något som Anaheim tycks sakna.
  • Senast Anaheim var ute på roadtrip så spelade man sex matcher där man vann de två första, men förlorade sedan. Problemet är dock målskyttet där man enbart gjorde tio mål på dessa sex matcher.
  • Om Ananheim ska vinna så gör man det för att John Gibson står på huvudet och det är väl aldrig ett riktigt gott tecken på förhand.

Saker att tänka på

  • Patrik Laine har tappat det helt sedan sin fantastiska inledning. Bara tre gjorda mål sedan den första december på tjugo spelade matcher.
  • Anaheim och Winnipeg har spelat rätt jämnt i de matcher man spelat de senaste gångerna om man ska hitta något, vilket såklart är farligt för raka spelet.
  • Anaheim saknar fortfarande Perry och Bieksa. Två rutinerade spelare som varit borta länge, men i det här läget så är det klart det hade varit positivt med lite rutin.

Läget i lagen

Corey Perry och Kevin Bieksa har varit borta länge så bör inte spela någon större roll jämfört med tidigare matcher. Däremot så är man saknade ska också tilläggas. Gästerna saknar forwarden Nikolaj Ehlers sedan en vecka tillbaka. Dessutom saknas backarna Dustin Byfuglien sedan ett par veckor och nu också Tyler Myers. Tre ganska tunga avbräck såklart.

Odds

Oddset startade på 1,82 och ligger kvar där. Coolbet är högst på marknaden och känslan är väl att det inte kommer bli högre än vad det är för tillfället. I vilket fall så känns det bra. Formen för Anaheim imponerar verkligen inte. 

Källor

https://www.dailyfaceoff.com

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback