Annons

West Ham United - Tottenham Hotspur: Richarlison: Att göra mål i matchen - Speltips & Rekar

Matchcenter
31 augusti 2022 at 20:45 - Fotboll, England - Premier League
London Stadium    Peter Bankes
30 aug 2022 at 11:54 30/08
15
0

Premier League - omgång 5

Chans: 40%
Spelvärde: 138,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 6/10
NordicBet Till NordicBet
Odds och speltips på mötet mellan West Ham - Tottenham Hotspur i den femte omgången av Premier League 2022/23 på London Stadium.

Hammers första trepoängare!

Trögstartade Hammers krånglade i helgen till sig sin första vinst och sitt första mål i Premier League 2022/23 när de bortabesegrade Aston Villa med 0-1. I målprotokollet hamnade Pablo Fornals, men osäkert om skottet skulle gått in om det inte hade gått via Villabacken Konsas häl? Londonlagets Scamacca hade tidigare i matchen bränt ett fint läge. Även om vi inte fick några bra svar på ifall lagets offensiva problem är lösta ännu var det ett steg i rätt riktning. Tycker dessutom att Said Benrahma som byttes in i halvtid var en positiv injektion.

Kane tvåmålskytt mot Forest

Spurs tog ännu en trepoängare utan att imponera när de bortabesegrade Nottingham Forest med 0-2. Båda målen gjordes av Harry Kane som nu står på 4 gjorda. Laget har ännu inte spelat sig i form, men har hittills ändå lyckats få med sig resultaten mycket tack vare deras offensiv där Kane, Kulusevski och Perisic sett bäst ut. Piggt inhopp av Richarlison som spelade fram till sista målet. Defensivt såg det aningen darrigt ut stundtals och det märks att de saknar sin general i försvaret, Romero, som borde vara tillbaka mot Hammers.

West ham fem senaste:

Aston Villa - West Ham, 0-1

Viborg - West Ham, 0-3 (ECL)

West Ham - Brighton, 0-2

West Ham - Viborg, 3-1 (ECL)

Nottingham Forest - West Ham, 1-0

Tottenham Hotspur fem senaste

Nottingham Forest - Tottenham Hotspur, 0-2

Tottenham Hotspur - Wolves, 1-0

Chelsea - Tottenham Hotspur, 2-2

Tottenham Hotspur - Southampton, 4-1

Tottenham Hotspur - AS Roma, 0-1 (CF)

Mitt speltips West Ham - Tottenham Hotspur

Med tanke på hur iskall Son har varit då han står på noll mål efter fyra matcher känns det som att Conte startar Richarlison. Mitt speltips är att den brasilianske forwarden gör sitt första mål i Londonderbyt. Han såg så otroligt pigg ut när han hoppade in mot Forest och det är bara en tidsfråga innan han börjar producera i Spurs-tröjan. Dessutom gör han sig bäst i grisiga tillställningar, vilket jag förväntar mig att det blir på onsdagskvällen på London Stadium mellan rivalerna.

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback