Reklam

West Ham United - Liverpool: 2

Matchcenter
7 november 2021 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
London Stadium    Craig Pawson
5 nov 2021 at 11:10 (Uppdaterad 7 nov 2021 at 19:30) 05/11
18
0
Chans (1-X-2): 15-25-60%
Spelvärde: 104,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-2
Betsafe Spela nu hos Betsafe

Efter fem matcher med vinster kryssade Hammers i torsdags borta mot Genk. Med tanke på den starka elvan Moyes startade var siktet inställt på tre poäng. Hemmalaget tog tidigt ledningen, men gästernas Benrahma såg med sina två mål i andra halvlek till att West Ham kopplade greppet om matchen, för ett tag. Inbytte Soucek nickade nämligen oturligt in den i eget mål till 2-2. Londonlaget har imponerat såhär tidigt på säsongen både i Europa och Premier League, men det kan bli problematiskt längre fram att slåss på två fronter samtidigt med tanke på den tunna truppen.

Se fler marknader och odds på matchen i vårat matchcenter!

Liverpool fortsätter imponera på mig och är världens för tillfället bästa fotbollslag. Efter att ha sett dem i veckan ta en rutinseger över Atleti på Anfield och efter bara 4 omgångar i gruppen redan vara klara för åttondelen är oerhört snyggt. Enda gångerna under 2021/22 jag tycker det stundtals sett lite darrigt ut är första halvleken hemma mot City i ligan där Silva och Foden storspelade, men även förra helgen när Potter med sitt taktiska kunnande ställde till problem för “The Reds”. Annars flyger det mesta för Klopp och co. Det ser inte som att tåget är på väg att stanna på långa vägar.

Mitt tips blir här en klar 2:a. Jag tippar att Liverpool tar en bekväm bortaseger. För även om Hammers har haft en riktigt fin inledning på säsongen har de gjort vissa plattmatcher, som mot Spurs hemma, även om de vann var det inte en särskilt övertygande seger. Dessutom har Klopp och co fått tillbaka viktiga spelare på mittfältet som Fabinho. Längst fram finns det alternativ att byta in i Jota som gjorde mål mot Atleti senast. Vilket är positivt eftersom att Firmino är skadad.

West Ham fem senaste:

Genk – West Ham, 2-2

Aston Villa - West Ham, 1-4

West Ham – Manchester City, 1-0

West Ham – Tottenham Hotspur, 1-0

West Ham – Genk, 3-0

Liverpool fem senaste:

Liverpool – Atlético Madrid, 2-0

Liverpool – Brighton, 2-2

Preston – Liverpool, 0-2

Manchester United – Liverpool, 0-5

Atlético Madrid – Liverpool, 2-3

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback