Reklam

West Ham United - Leicester City: x

Matchcenter
11 april 2021 at 15:05 - Fotboll, England - Premier League
London Stadium    Mike Dean
9 apr 2021 at 17:19 (Uppdaterad 11 apr 2021 at 17:02) 09/04
2
0
Chans (1-X-2): 20-60-20%
Spelvärde: 207,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 1/10
Hit/Miss: 3-2
Betsson Spela nu hos Betsson

West Ham har varit säsongens överraskning och ligger fyra i tabellen. David Moyes har tagit laget upp och förbi klubbar som Liverpool, Tottenham och Chelsea. Men med endast två respektive tre poängs marginal till nämnda lag krävs det att man fortsätter vinna för att ta sig till Champions League. Skulle West Ham vinna är de bara en poäng bakom trean Leicester och det blir i så fall ett getingbo av lag inför ligaavslutningen bakom Manchester City och Manchester United.

Leicester föll tungt senast hemma mot Manchester City medan West Ham fick med sig alla tre poäng borta mot Wolves. Men det är Leicester som är favoriter när lagen nu möter varandra i Premier League.

Speltips West Ham - Leicester

Vi tror att det kan bli en mycket jämn match mellan två lag som är nöjda om de får spela i Champions League nästa säsong. West Ham vann senaste mötet mellan lagen och har nu fördel av hemmaplan. Men trots detta är laget underdogs och måste prestera på topp om de ska få med sig poäng. Vi tror att det blir svårt att skilja lagen åt och väljer därför att spela oavgjort i matchen mellan West Ham och Leicester i Premier League.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback