Annons

Speltips : West Ham United - Leicester City: Över 2,5 Mål

Matchcenter
12 november 2022 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
London Stadium    Jarred Gillett
Uppdaterad
12
0
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Premier League - omgång 16

Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Speltips med högsta odds hämtat från vårat matchcenter på mötet mellan West Ham - Leicester i omgång 16 av Premier League på lördag, 12/11/2022.

West Ham i stora behov av poäng

Förra spelåret stod West Ham för en mycket imponerande säsong då man slutade på Europaplats. Men ju bättre ett lag presterar desto högre blir förväntningarna. I inledningen av 2022/23 har Hammers gått trögt. Efter 14 omgångar är de på 15:e plats med bara två poäng mer än Southampton som i dagsläget ligger på nedflyttningsplats. Under lördagen tar de emot Leicester i en match som Londonlaget gärna vill vinna för att gå till VM-uppehållet med någon form av lugn. Leicester har dock hittat formen och West Ham kommer behöva göra en stark prestation för att vinna.

Leicester har hittat formen

Leicesters start på 2022/23 var bedrövlig. Man låg länge sist och det började spekuleras i att Brendan Rodgers skulle få sparken. Men efter ett par månader med fina insatser ser läget helt annorlunda ut. “Foxes” kommer till matchen på lördag med fyra vinster på de fem senaste. James Maddison har varit lagets absolut bästa spelare. Sex mål och fyra assist är riktigt fina siffror för en mittfältare. Alla som trodde att de skulle trilla ur Premier League får tänka om. Rodgers har fått igång sitt lag. Räkna med att de går för tre poäng på lördag.

West Ham fem senaste:

West Ham – Blackburn 2-3

West Ham – Crystal Palace 1-2

FCSB – West Ham 0-3

Manchester United – West Ham 1-0

West Ham - Silkeborg 1-0

Leicester fem senaste:

Leicester – Newport 3-0

Everton - Leicester 0-2

Leicester – Manchester City 0-1

Wolves – Leicester 0-4

Leicester – Leeds 2-0

Mitt speltips West Ham – Leicester

På lördag får vi se en match mellan två lag som förmodligen är missnöjda med sina respektive säsongsinledningar. Även om Leicester har hittat formen och börjat vinna är det nog många som hade hoppats på fler poäng såhär långt inpå spelåret. Även West Ham-fansen hade såklart önskat en högre placering i tabellen. På förhand känns detta som en mycket jämn och ovis tillställning. Vad som dock känns mer säkert är att matchen kommer innehålla många mål. Mitt speltips blir att matchen slutar med över 2,5 mål.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback