Reklam

West Ham United - Leicester City: 1

Matchcenter
23 augusti 2021 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
London Stadium    Michael Oliver
23 aug 2021 at 17:25 (Uppdaterad 23 aug 2021 at 22:55) 23/08
21
0
Chans (1-X-2): 50-25-25%
Spelvärde: 122,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-1
Betsafe Spela nu hos Betsafe

West Ham går in i kvällens möte på hemmaplan mot Leicester med fem raka segrar bakom sig(inräknat försäsongen). I Premier League-premärien på bortaplan mot Newcastle vann de med 2-4 efter att i första halvlek legat under med 1-2. De kvitterade tidigt till 2-2 i andra halvlek genom Benrama och trots motgångar med en missad straff av Antonio gav de inte upp. Det gav dem senare utdelning när de gjorde ytterligare 2 mål genom Tomas Soucek och Michail Antonio.

Leicester vann även de sin första match för säsongen när de på hemmaplan tog emot Wolves med 1-0. Målet gjordes av deras rutinerade anfallare Jamie Vardy fyra minuter innan halvtid. Bara en vecka tidigare tog de sin första titel för säsongen när de besegrade Manchester City i Community Shield. Men mot West Ham hade Leicester det tufft förra spelåret då de föll i båda mötena. Dessutom saknar de sin så viktige mittback Wesley Fofana som blev skadad på försäsongen.

Se vårat matchcenter för fler marknader och odds på matchen!

Mitt tips är att West Ham vinner mötet. Tycker de övertygade när de på bortaplan vann klart över Newcastle med 2-4. De kom dessutom tillbaka från att ha legat under med 0-2, vilket det inte är många lag som klarar av, men Moyes har skapat ett kollektiv som är oerhört svårstoppat och som vägrar att ge upp. Dessutom gäller det att samla ihop så mycket poäng som möjligt innan de ska ge sig ut i Europa eftersom att de är aningen oerfarna med att kombinera Premier League och Europa League blir det nog en tuff omställning, men ikväll vinner de.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback