advert

09/02, West Ham - Liverpool

Tis 9 feb 2016 at 13:05 - Fotboll, Annan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Tid: 20:45

Plats: Boleyn Ground, London

Det är återigen dags för FA-cup, den fjärde rundan ska spelas och Liverpool får resa till London med hopp om avancemang mot ett West Ham som har presterat över förväntan. Efter en mållös match på Anfield är det dags för omspel. Förlängning är det som gäller vid oavgjort resultat efter full-tid. Vinnaren möter Blackburn i den femte omgången.

West Ham förlorade 1-0 mot Southampton, med en man mindre större delen av andra halvleken. Bilic var inte nöjd med resultat och tyckte att man åtminstone borde fått med sin en poäng hem. Hemmalaget har nya stjärnan Payet som är spelaren som bär fram laget. Han har varit grym den här säsongen och West Ham saknade verkligen honom när han var skadad.  Annars har formen inte sett så bra ut med endast en vinst på senaste fem matcherna så hoppas Bilic att kunna slå Liverpool för tredje gången den här säsongen. Sam Bryam är cup-tied och kan inte delta i den här matchen.

I Liverpool har snacket mest handlat om prishöjningen som man gick ut med innan förra helgens match. I protest lämnade fansen efter 77:e minuten (motsvarar den dyraste biljetten för 77£) då ledde Liverpool med 2-0. När domaren blåste av matchen hade Sunderland lyckats komma tillbaka och slutresultatet blev 2-2.

Klopp missade matchen på grund av sin blindtarm men förväntas vara tillbaka till matchen. Den evigt skadade Sturridge även han är tillbaka tillsammans med Origi och Coutinho. Sturridge satt på bänken mot Sunderland och finns en chans att han startar. De andra två tror jag börjar på bänken.  Lovren och Allen kan båda missa matchen på grund av skador.Med så många spelare tillbaka kommer moralen höjas i Liverpool lägret. Men frågan är om någon av de kan göra någon skillnad med tanke på att de har varit borta längre. Oddsen är riktigt bra för den här matchen. En etta ligger på 2.55, kryss 3,40 och tvåa ger 2,95. Precis som oddsen visar så är det här en svår match. Speciellt med tanke på att det kan gå till förlängning. Mitt hopp är att Sturridge spelar och med honom är Liverpool ett annat lag. Det ger mig hoppet om att en osäker etta kan ge härlig utdelning en tisdagkväll.

Kommentarer

Feedback