advert

02/02, Speltips: West Ham - Aston Villa

Tis 2 feb 2016 at 21:45 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: Tisdag, den 2:a februari

Tid: 20.45

Plats: Boleyn Ground, England

Nu är det dags för den 24:e omgången av årets Premier League. Ligafemman West Ham United tar emot tabelljumbon Aston Villa på Boleyn Ground. Två lag som är i behov av att vinna men av två olika anledningar. West Ham behöver vinna för att haka på Europaplatserna och Aston Villa behöver vinna för att komma ifrån bottenträsket och man ligger just nu sex poäng bakom det lag som ligger på den näst sista platsen, Sunderland.

West Ham har haft det tufft det senaste med två svåra möten. Man har mött Manchester City och nu senast Liverpool. Matchen mot Manchester City slutade 2-2 efter ett sent mål av Citys Sergio Agüero och nu senast mötte man Liverpool borta på Anfield, den matchen slutade mållös, 0-0. Så efter två svåra möten och två bra resultat för West Hams del är en vinst ett måste nu mot Aston Villa.

Matchen
Ifall vi kollar till hur lagen har spelat mot varandra tidigare så har Aston Villa vunnit fyra matcher, West Ham har vunnit två matcher och fyra matcher har slutat lika. Där har Aston Villa en klar fördel när det gäller inbördes mellan lagen. Men en sak som är värd att anmärka är att de fem senaste matcherna mellan de här två lagen har slutat under 2,5 mål. Så det brukar bli tillknäppt när de West Ham och Aston Villa möter varandra.

Matchodds 1X2
Oddsen är hämtade från bet365.com
West Ham, 1.85
Oavgjort, 3.60
Aston Villa, 4.75

Mitt tips: West Ham & Under 2,5 mål

West Ham har sett bra ut de senaste mot två riktigt bra lag. Dock två oavgjorda men det är bra resultat. Nu möter man tabelljumbon och med formen och spelet ska man vinna denna match. De fem senaste matcherna har slutat under 2,5 mål och det tror jag att även denna matchen gör. Därför väljer jag att tippa på en vinst till West Ham och att matchen slutar under 2,5 mål.
Feedback