Reklam

West Ham - Arsenal: Att få gult kort: Granit Xhaka

Matchcenter
12 januari 2019 at 13:30 - Fotboll, England - Premier League
London Stadium    Jonathan Moss
11 jan 2019 at 15:33 (Uppdaterad 30 jan 2019 at 12:36) 11/01
32
0

Spelförslag: Granit Xhaka får ett kort i matchen

Chans: 30%
Spelvärde: 102,00%
Lägsta spelbara odds: 3,33
Units: 3/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
West Ham tar emot Arsenal 13:30 på Olympic Stadium i London och det finns stora chanser att det blir ett tufft derby. Bägge lagen lägger knappast några fingrar emellan vilket innebär att de har dragit på sig en hel del kort under säsongen.

Motiverande punkter:

  • Robert Snodgrass, Sokratis Papastathopoulous och sist men inte minst den schweiziska ”sexan” Granit Xhaka har alla respektive samlat på sig 7 gula kort var under säsongen.
  • Förutom de sju ostaskivorna i Premier League blev han också noterad för ett gult kort i Carabao Cup när Arsenal fick stryk med 2-0 mot ärkerivalen och grannen Tottenham Hotspur.

Även om de tre nyss nämnda herrarna allihopa mycket väl kan hamna i kläm med domaren under matchen, läggs fokus på den sistnämnda. För trots att han inte fick ett gult kort i 4-1-segern på Emirates Stadium över Fulham den 1 januari, råder det inga tvivel om att han är kortkungen hos ”The Gunners”.

Eftersom man behöver tio varningar för att bli avstängd hamnar Xhaka inte i karantän vid en varning mot West Ham. Med andra ord kan han spela utan att hålla igen från början till slut vilket vi självklart förväntar oss att han kommer göra. Utöver det kommer han också till att ha på sig kaptensbindeln eftersom den ordinarie kaptenen Laurent Koscielny missar matchen på grund av skada. Det betyder att han kommer diskutera ännu mer med domaren än vanligt.

Därför rekommenderas det att spela på att Granit Xhaka får ett kort matchen till skyhöga oddset 3,40 hos Unibet. Tryck nedan för att lägga spelet hos Unibet. 

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback