Annons

Wesley Koolhof/Neal Skupski - Thanasi Kokkinakis/Nick Kyrgios: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
14 november 2022 at 11:40 - Tennis, ATP
Centre Court
11 nov 2022 at 17:43 (Uppdaterad 14 nov 2022 at 13:13) 11/11
79
+1
Chans (1-2): 36-64%
Spelvärde: 107,52%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Hårda bud får man kalla det här. Koolhof/Skupski är nyblivnade världsettor. Smått överlägsna sådana och allt talar för att de slutar året som världsettor. Ändå rejäla underdogs i sin första slutspelsmatch.

Rejäla underdogs, Koolhof/Skupski och även om det kan låta lite halvsjukt. Jag skulle säga att det är sannolikt att de kommer vara angränsande till chanslösa här. 

Kokkinakis och Kyrgios började året med att vinna Australian Open och de har sen också fortsatt på den vägen med att vinna flera turneringar till. Deras siffror är helt otroliga och tittar man bara på Kyrgios siffror. Han har 23-6 i dubbelmatcher i år, och då har han ändå lämnat wo någon match, han har spelat med en svag medspelare i någon turnering, och lite sådär. Som jämförelse har Koolhof och Skupski 56-19 i matcher i år, och då ska man veta att Kyrgios mest spelat stora turneringar. Om han hade spelat en full säsong hade han inte varit världsetta. Han hade varit totalt överlägsen världsetta i dubbel.

Det där är siffror. Men det finns en verklighet också. Kokkinakis/Kyrgios är på en helt annan nivå än vad dubbelspecialisterna är. De servar bättre än dem, de returnerar bättre, och jodå, de är helt enkelt bara bättre.

Det finns säkert singelspelare som skulle kunna mäta sig med de här australiensarna om de kämpar sett över en hel säsong, men även om alla singelspelare spelade dubbel, jag skulle säga att det inte är osannolikt att det här skulle vara det bästa paret av dem alla ändå.

Det är alltid små marginaler i dubbel. Det är världsettorna de möter. Man ska inte ta för lätt på matchen här men Kokkinakis/Kyrgios är på en annan nivå och när de nu väl dykt upp här så är jag helt övertygad om att de kommer gå stenhårt för vinst. Jag tycker det är värde i oddset helt enkelt.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback