Annons

Speltips : Wesley Koolhof/Neal Skupski - Rohan Bopanna/Matthew Ebden: 1

Matchcenter
17 november 2023 at 12:10 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 111,30%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Nu ska det avgöras. Vinnaren i den här matchen går till semifinal. Förloraren får räkna med att vara utslagen.

Två av världens bästa par i år. Väldigt lite skiljer. Är det vara att singla slant här? Jag tycker nog ändå inte det. Jag tycker vi har en favorit.

För i de där riktigt stora matcherna har det ibland känts som att Bopanna/Ebden blir lite tunna. Bopanna är lite ojämn i sitt spel. Ebden kan ibland vara lite tunn i servandet. Kort sagt, deras kapacitet är hur hög som helst men kanske att de saknar den där riktiga stabiliteten som de andra paren i toppen här.

Ett av de paren är definitivt Koolhof/Skupski som verkligen är bombsäkra. Man vet exakt vad man får från dem. Det är samma typ av prestation varje gång och det är en prestation på en hög nivå.

Det är definitivt små marginaler mellan paren här men jag tycker Koolhof/Skupski är lite, lite bättre och jag hitter heller ingenting uppenbart i parens respektive form som sticker ut. Vi har helt enkelt en minifavorit till över 2 gånger pengarna i odds

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback