Reklam

Wesley Koolhof/Kevin Krawietz - Sander Gille/Joran Vliegen: 1

Matchcenter
2 maj 2021 at 13:15 - Tennis, ATP
Centre Court, MTTC Iphitos
1 maj 2021 at 11:02 (Uppdaterad 2 maj 2021 at 15:22) 01/05
71
0
Chans (1-2): 64-36%
Spelvärde: 110,08%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Mr Green Spela nu hos Mr Green
Final i Munchen och jag ser inte mycket annat än att det bättre paret kommer att vinna.

Det är märkligt det här när man liksom ser att ett par skulle lyckas, men på grund av andra åtaganden så spelar de ändå inte vidare tillsammans. Inte nu i alla fall när det gäller Koolhof och Krawietz. Nästa vecka är Koolhof tillbaka med Kubot som det med all önskvärd tydlighet inte fungerar med. Krawietz spelar med Tecau, som det visserligen har fungerat med. Krawietz verkar kunna spela med i princip vem som helst och lyckas. Den stora risken för hans del är väl att han kommer gå tillbaka till sin vapendragare Mies när han är skadefri. En spelare som inte är nära Krawietz nivå.

Hur som helst. De har sett bra ut i matcherna den här veckan, Koolhof/Krawietz och konstigt vore väl annars. Deras spelstilar går mycket väl ihop och de är också väldigt jämna rent spelstyrkemässigt. Det ska funka, och det funkar. De känns som lite av en mardröm att möta, två av världens absolut bästa returnerare som de är. 

Belgarna Gille/Vliegen är fenomenalt stabila. De bara tuffar på och är lottningen den rätta så går de ofta långt i dessa mindre grusturneringar. Tydligt med dessa belgare dock. De är stabila mot svagare motstånd. De har väldigt svårt att höja sig och besegra starkare motstånd. Här har de sannerligen ett starkare motstånd på andra sidan nätet. Koolhof/Krawietz är bättre på alla delar av spelet.

Kvalitén avgör, Koolhof/Krawietz vinner i Munchen. 

  • 100% vinstboost upp till 5000 kr omsättningsfritt!
  • Bra livebetting och odds
  • Fantastisk app till mobilen

Kommentarer

Feedback