Reklam

Watford - Wolverhampton: 2

Matchcenter
7 april 2019 at 17:00 - Fotboll, England - FA Cup
Wembley (neutral)    Michael Oliver
4 apr 2019 at 21:46 (Uppdaterad 7 apr 2019 at 19:38) 04/04
34
0

Wolves att gå vidare till 1,80 bet365

Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 4/10
Hit/Miss: 2-2
Bet365 Spela nu hos Bet365
Wolverhampton är det bättre laget och jag tror på en bra prestation från Wolves och ger dem 60% chans att gå vidare till final och hittar därmed spelvärde. Se motivering nedan.

Nyckelfaktorer:
- Wolverhampton är det bättre laget och har haft en stigande form och blivit bättre och bättre ju längre säsongen gått.
- Wolves har presterat bra mot topplagen under säsongen. Vilket jag tolkar att när det är stora matcher presterar det på topp. Nu väntar årets match för Wolves på Wembley och jag förväntar mig en bra insats av Wolves.  
Roberto Pereyra byttes ut skadad i veckan mot Fulham och riskerar att missa matchen/börja på bänken.Semifinalen i FA Cupen spelas på Wembley och är årets match för båda lagen. Watford började säsongen mycket starkt, fast kom in i en formsvacka men har åter hittat formen igen i de senaste matcherna.
Wolverhampton började säsongen lite knackigt men har spelat bättre och bättre ju längre säsongen har lidit.

5 vinster 4 oavgjorda 3 förluster mot topp 6 lagen denna säsongen i cup- och ligaspel för Wolverhampton. Vilket är tyder på att när det blir en stormatch kopplar Wolves på och gör oftast en bra prestation.
Watford har vunnit 0 matcher mot topp 6 lagen i år. Det tolkar jag som att Watfords spel inte håller mot kvalificerat motstånd. Wolves är på senare tid spelmässigt inte långt efter topp 6 lagen.

Att ha koll på:
Roberto Pereyra drog på sig en lättare skada senast mot Fulham men är inte bekräftad out för matchen. Jag ser Pereyras vara eller icke vara i matchen som stor påverkan på matchen och vid en eventuell start ökar sannolikheten för Watford seger markant. Så kan vara bra att vänta med spelet tills startelvorna är släppta.

 

Talar emot:
Watford är ett lag som har en hög högsta nivå. När spelet väl stämmer är det ett väldigt bra lag. Jag blev imponerad av spelet i matchen mot Manchester United och formen på laget är för tillfället ganska bra.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback