Reklam

Watford - Bournemouth

27 februari 2016 at 17:00 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: lördagen den 27:e februari
Tid: 16.00
Plats: Vicarage Road, England
Då var det dags för ett nykomlingsmöte här i Premier League. Det är Watford som tar emot Bournemouth på sin hemmaplan. Även om det är två nykomlingar så är det två spelande lag som möts och därför kan det vara en rolig match att kolla på. Båda lagen har också värvat en hel del spelare och i nuläget ligger båda på säker mark.

Hemmalaget Watford har varit den bästa nykomlingen denna säsong och man ligger på en niondeplats. Det är mycket tack vare Ighalo och Troy Deeney som man ligger på den position då dom har öst in mål. Watford kommer till matchen med gott självförtroende efter att ha vunnit två raka matcher. Bortalaget Bournemouth ligger på en femtondeplats i tabellen med fyra poäng över strecket. Bournemouth har tre raka förluster i Premier League och är inte i den bästa formen.

Matchen 
Bournemouth kommer att ha det väldigt tufft att försöka ta hand om firma Troy Deeney och Ighalo. De båda är ständigt ett hot framåt för Watford och man ska sätta dom i spel mot Bournemouths mittbackar så ofta som möjligt. Jag förväntar mig att Watford kommer trycka på och spela aggressivt som man brukar göra. Bournemouth lär behöva löpa extremt mycket, men det är dom vana vid.

Matchodds 1X2
Alla odds är hämtade från bet365.com
Watford, 2.50

Oavgjort, 3.30

Bournemouth, 3.10

Mitt tips: Vinst Watford

Ett väldigt spelvärt spel då jag anser att Watford är det bättre laget. Senaste mötet mellan lagen slutade 1-1 men på hemmaplan är Watford starka och man bör vinna matchen. Watford har vunnit två raka och Bournemouth har förlorat tre raka, något som jag tror blir avgörande i denna kamp. Watford vinst till 2.50 i odds är det bästa spelet enligt mig.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback