Reklam

Washington - Montreal

25 februari 2016 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Washington i toppform

Senaste gången vi spelade på Washington gick det bra. Så vi tänkte försöka oss på något liknande igen.

Washington Capitals håller verkligen på att göra en supersäsong. Man leder både division, konferens och också hela ligan överlägset och just nu verkar det inte finnas något som kan stoppa dem. Man har ett riktigt bra och jämnt försvar, en forwardsuppsättning med djup och spets som få lag bara kan drömma om och en av ligans bästa målvakter i Braden Holtby.

Washingtons två första kedjor med Ovechkin, Kuznetsov och Williams i första och Oshie, Bäckström och Burrakovsky i andra brukar kunna ösa in poäng. Svenska Marcus Johanson är tredje center och nytillkomna Mike Richards spelar center i fjärde kedjan. Enligt mig är det hela ligans bästa forwardsuppsättning. Vi kan till exempel jämföra det med Montreal som har Lars Eller som första center. Lars Eller är en riktigt duktig spelare, det är inte det jag menar, men han är ingen första center i klassiskt lag som Montreal som alltid har pressen på sig att vara bäst.Efter en riktigt stark start på säsongen har Montreal Canadiens haft det riktigt tungt sedan december. En stor del i framgången i början på säsongen låg i målvakten Carey Price som har haft stora skadeproblem under de senaste månaderna. Han står klassad som en lower body injury och väntas inte vara tillbaka på ett par veckor.

Washington har fyra raka segrar inför matchen medan Montreal bara har vunnit två av de senaste sex matcherna. De senaste mötena mellan lagen så är Washington ledande där också. Man har nämligen fyra raka segrar mot Montreal.

Montreal saknar ett gäng spelare men det är framförallt målvakten Carey Price som sticker ut. I Washington finns det inga egentliga avbräck.

 

Vårt spel

Capitals seger innan övertid står i hela 1.90 på Nordicbet, något man kan jämföra med 1.57 på William Hill. Enligt mig är det riktigt spelvärt och även om ett handikapp spel på -1.5 eller -2.5 lockar så känns 1x2 spelet tillräckligt bra för att kunna trycka in en hel del pengar. Jag hade nog satt det spelet någonstans där William Hill ligger runt 1.60 om det var jag som satte oddsen.
  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback