Reklam

Washington Capitals - San Jose Sharks: 2

Matchcenter
5 december 2017 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Capital One Arena
4 dec 2017 at 15:33 (Uppdaterad 6 dec 2017 at 05:43) 04/12
45
0

Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-4
NordicBet Spela nu hos NordicBet
En ny vecka väntar och förhoppningsvis också en hel del sköna spel. Till nattens få fyra matcher ska vi börja med att titta lite extra på en där Washington tar emot San Jose hemma i Verizon. Det är ett hemmalag i form, men känslan är att San Jose är riktigt stabila för tillfället förutom bottennappet senast. Chans till revansch idag med till ett fint odds.

Washington har helt klart spelat upp sig sedan starten och man börjar komma igån rejält. Mn har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och efter många om och men så lyckas man också fått igång offensiven igen till en jämn nivå. Man har varit ganska ojämna och inställningen har sett väligt loj ut i vissa moment vilket såklart är en anledning till varför man inte varit så starka som många trodde man skulle vara. Jag är dock ganska övertygad om att Caps är ett av lagen som kommer utmana stenhårt om en plats i finalen senare nästa vår. Idag möter man San Jose och det blir garanterat tufft. Sharks är ett bra lag som Caps, men som inte riktigt heller fått ut max av laget ännu. Däremot så tycker jag man har det spelmässiga och det som krävs för att bli riktigt bra. Skapar mer lägen än man släpper till emot sig och med tanke på att det defensiva samt Martin Jones varit riktigt bra den här säsongen så bådar det ändå gott. Ikväll har man en tuff match framför sig, men sättet dem spelar på tror jag inte att Washington klarar av att hantera särskilt bra och när oddset dessutom är klart värt så måste det testas.

Talar för spelet

  • I grund och botten har det sett ganska bra ut för Sharks. Man skapar mycket lägen, släpper till ganska få och har allmänt en riktigt bra defensiv. Man är svåra att göra mål på och det kommer krävas ett grisjobb framför kassen för att göra mål på dem. Det är inte direkt Caps starka sida.
  • Sharks respektive Caps spelsätt. Man är helt enkelt tunga att möta och dessutom väldigt tighta framför eget mål. Caps gillar att ”passa in” pucken i målet och med tanke på hur tighta Sharks är just framför eget mål så tror jag man kommer få det tufft att ta sig in där.
  • Washingtons inställning är så uppochner. Det är inte bara anfallsspelet som har det tufft ibland utan kanske framförallt kanske det är defensivt som man har problem. Sharks kommer få fina kontringslägen ikväll.
  • Jag vet inte historiken spelar roll när de möts så sällan, men i regel har Caps det tufft mot lag från Kalifornien. Sharks har vunnit åtta av de tio senaste mötena lagen.

Talar emot spelet

  • Caps form. Man är bättre de senaste veckorna än vad man var första tiden. Ovechkin har hittat målet igen och hemma har man varit otroligt bra de sista matcherna.
  • I grunden så rankar jag Washington som ett starkare lag än Sharks. Man har ett bygge som med lite hår jobb kan gå hela vägen och det tycker jag inte att San Jose har.

Jag tycker det är en 50-50 match detta. Oddsen visar ändå att Caps är ganska klara favoriter och jag känner att Sharks har bättre chans än så. Sharks testas inklusive OT/SO till 2.20 gånger pengarna.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback