Reklam

Washington Capitals - Pittsburgh Penguins: 1

Matchcenter
27 april 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Verizon Center
26 apr 2018 at 13:19 (Uppdaterad 27 apr 2018 at 03:44) 26/04
72
0
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 101,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Vi startar direkt med ett hett möte där Washington möter Pittsburgh. Båda lagen gick vidare i match sex och nu ställs rivalerna mot varandra återigen. Pittsburgh har ett mentalt övertag, men ikväll saknar man ett par tunga pjäse

Washington förlorade de två första matcherna mot Columbus innan man sedan bytte målvakt inför match tre, avgjorde i sudden och vann sedan ytterligare tre raka matcher och ställs nu som sagt mot Pittsburgh. Tittar man på de två första matcherna man gjorde så var man bättre än Blue Jackets, men förlorade för att man hade en sämre målvakt. Med Holtby i kassen nu har man fyra raka segrar och kliver alltså in med ett ganska gott självförtroende. Pittsburgh tog sig vidare genom att slå ut Flyers med 4-2 i matcher, helt klart rättvist. Man var klart bättre i nästan varenda match och tycker nästan Flyers ska vara tacksamma att de fick två matcher. Pens har två raka Stanley Cup och pågrund av det känns det som att laget blivit lite utträknat i skymundan av framförallt Boston och Tampa, men får man det att stämma lika bra som förra säsongen så har jag en ganska skön känsla av att man tar tredje raka cupen. Till dagens match tror jag dock på hemmalaget. Magkänslan sitter där samtidigt som att Pittsburgh inte kanske varit lika stabila som Washington hittills, framförallt defensivt. Att sedan Pittsburgh saknar både Hagelin och Malkin till kvällens match är inte heller direkt positivt, vilket förmodligen trubbar till deras offensiv en aning. Dock gjorde man sju mål senast med samma uppställning, men då mötte man ett lag utan målvakt.

Talar för spelet

  • Caps kommer att komma ut hårt. Pens första match i Philadelphia var man under ett hårt tryck under första tio där det lätt kunnat stå 3-0 till Flyers, men blev räddade av bra studsar och en stospelande Murray. Det kommer förmodligen se likadant ut ikväll och jag tror kanske inte att man orkar första perioden.
  • Washington har sett riktigt starka ut under framförallt sista 25-30 matcherna den här säsongen. Man har inte många förluster och på hemmaplan är man väldigt svårslagna.
  • Pens saknar Malkin och Hagelin vilket innebär att man får kasta om lite i kedjorna och kanske trubbar det till det offensiva lite. Ska Pittsburgh vinna idag så kommer man säkerligen behöva göra typ fyra mål och man kan inte alltid lite på Crosby. Kessel har dessutom inte heller varit sig lik hittillls.

Talar emot spelet

  • Pens har ett mentalt övertag. De har 9-1 i slutspelsserier mot Washington och det sitter förmodligen i många spelares huvuden.
  • Pittsburgh har trots många motgångar och mycket skador de senaste säsongerna visat att man är ett riktigt bra slutspelslag. Man har en coach som kanske är ligans bästa i just dessa sammanhang och är duktig på att anpassa deras olika gameplans beroende på situation.

I vilket fall så tror jag det här blir en oerhört tuff serie. Pens har stjärnor som Crosby, Malkin och Kessel och de kommer att vinna matcher för Pens. Just idag är dock känlsan på hemmalaget, dels för att de kommer vara riktigt taggade inför hemmapubliken och dels för att Pittsburgh får kasta om lite i laget. Jag testar Washington inklusive övertid till oddset 1.85 hos Interwetten.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • smidig hemsida

Kommentarer

Feedback