Reklam

Washington Capitals - Columbus Blue Jackets: Över 5,5 Mål

Matchcenter
13 april 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
Verizon Center
12 apr 2018 at 22:27 (Uppdaterad 13 apr 2018 at 04:43) 12/04
17
0
Chans (över-under): 53-47%
Spelvärde: 107,59%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
NHL-slutspelet är nu i full gång och inatt kliver Metropolitan-vinnarna in i leken. Washington tar emot Columbus hemma i Verizon och här tror jag det blir full fart direkt. Det är två offensiva lag och oddset är helt klart dugligt på överspelet.

Washington vann Metropolitan Division och har återigen seglat upp som en av favoriterna till att vinna Stanley Cup. Jag tror dock att laget återigen får svårt att förvalta sin chans. Man har stor del av truppen kvar sen många år tillbaka och har aldrig lyckats med de spelarna. Varför skulle man göra det nu? Jag tror att om man ska vinna så måste offensiven fungera riktigt bra och det är en nyckel. Formen är dock god och man har bra chanser att kunna göra mål på Columbus som kanske inte direkt imponerat defensivt nu på slutet. Columbus är dock lite underskattade och kan definitivt slå ut Washington. Jag tror tillochmed att man har en ganska bra chans. Man har ett komplett lag rakt igenom med en riktigt bra backsida där Seth Jones och Zach Werenski kanske är ligans bästa backpar. Framåt har man ett gäng energiknippor och det tror jag kommer passa utmärkt mot detta Washington som ibland kan bli lite för slappa i vissa lägen. Jag har svårt att sia om en vinnare här ikväll för det mest logiska vore att Caps vinner, men Columbus kommer definitivt hota här. Därför väljer jag istället ett totalspel då båda lagen har goda chanser till att göra mål.

Talar för spelet

• Det är två lag vars styrkor ligger offensivt sett. Washington har flertalet världsstjärnor som bara på ren och skär talang kan göra ett par mål. Columbus har ett energifullt lag med två riktigt bra offensiva backar.

• Columbus sätt att spela. Man är snabba på skridskor och snabba i sina vändningar. Jag tro det kommer passa väldigt bra mot ett Washington som kanske inte spelar med det snabbaste tempot.

• Caps har en tendens att bli väldigt loja i egen zon alltför ofta. Skulle man inte vara det så skulle man lätt vara laget att slå för alla andra. Nu har man sina brister defensivt och dessutom litar jag inte på Grubauer i kassen som nu kliver in som förstemålvakt i ett slutspel för första gången.

Talar emot spelet

• Caps drar som sagt ner på tempot när de spelar och försöker istället passa in pucken i mål. Risken är att Columbus blir indragna i det spelet och då kommer de förmodligen inte kunna prestera på den nivån de vill.

• Bobrovsky är en målvakt som kan vara den bästa i världen när han är som bäst. Han har den där förmågan att spika igen fullständigt som ingen annan målvakt i hela ligan kan.

Jag tror att båda lagen är med på att de måste produceras minst tre mål ikväll för att kunna vinna matchen. Så tänker garanterat Columbus i alla fall och det bör man då också gå för. Jag testar över 5.5 mål till oddset 2.03 hos betsson.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback